ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΜΑΝΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ


ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ -ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ- ΗΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ ...Ο Διονύσης Ζαμάνης συμμετείχε στη συνάντηση της νέας Περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου με τους δημάρχους της Ανατολικής Αττικής.

Η συνάντηση έγινε στο δημαρχείο Σαρωνικού, στα Καλύβια Θορικού, την Τρίτη 17 Ιουνίου, με οικοδεσπότη τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκε και ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Διονύσου Ηλίας Υφαντής.

Ο Δ. Ζαμάνης, στην τοποθέτησή του, αναφέρθηκε στην ανάγκη στρατηγικού σχεδιασμού και αναπτυξιακού προγραμματισμού και υπογράμμισε την αξία των διαδημοτικών συνεργασιών για την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων αλλά και των κοινών προκλήσεων και ευκαιριών.

Σχετικά με τα μείζονα ζητήματα ανέφερε -κατά προτεραιότητα- το χωροταξικό-οικιστικό, την αποχέτευση ομβρίων και ακαθάρτων, την διαχείριση των απορριμμάτων και την επικείμενη αξιολόγηση του προσωπικού του δήμων.

Ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του με αναφορά στο κτήμα Τατοΐου, ως αναπτυξιακού δυναμικού των δήμων Διονύσου και Αχαρνών, δίνοντας έμφαση στο περιβάλλον, την παιδεία και τον πολιτισμό αλλά και στο ενδεχόμενο απορρόφησής του από το ΤΑΙΠΕΔ.

Στο περιθώριο της συνάντησης ο κ. Ζαμάνης αντάλλαξε απόψεις με την κ. Περιφερειάρχη, τον κ. Αντιπεριφερειάρχη και νεοεκλεγέντες ή επανεκλεγέντες δημάρχους της Ανατ. Αττικής.