ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ: "ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, Η ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ..."


"ΜΕΡΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ", ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα στελέχη της δημοτικής κίνησης «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» πραγματοποίησαν την 2η συνάντησή τους μετά τις εκλογές της 18ης Μαΐου, με σκοπό την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.


Ο επικεφαλής Παναγιώτης Μπιτάκος και τα μέλη της «Νέας Πνοής», μέσω διαφορετικών προσεγγίσεων και αναλύσεων, ανέπτυξαν τα επιχειρήματά τους για το εκλογικό αποτέλεσμα, με εποικοδομητική κριτική για την στρατηγική της προεκλογικής περιόδου, αλλά και εμπεριστατωμένες θέσεις και προτάσεις για την πορεία της δημοτικής κίνησης.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την δύσκολη εξαρχής εκλογική μάχη, το σύντομο χρονικό διάστημα από την δημιουργία της δημοτικής κίνησης, μόλις 3 μήνες πριν από τις εκλογές, το παγιωμένο κλίμα δυσπιστίας των δημοτών για ζητήματα σχετικά με την τοπική αυτοδιοίκηση, την έλλειψη και άρνηση συμμετοχής νέων ανθρώπων στις εκλογικές διαδικασίες, την απουσία χορηγών και οικονομικών πόρων (μετά από δική μας επιλογή, λόγω φιλοσοφίας και αντίληψης), την συγκρότηση ψηφοδελτίου κατά 76% από ανθρώπους που ασχολήθηκαν για πρώτη φορά με τις δημοτικές εκλογές και τους προετοιμασμένους από καιρό «συστημικούς» ή με κομματική στήριξη εκλογικούς μας αντιπάλους, το εκλογικό αποτέλεσμα μας ικανοποιεί μερικώς.

Έγινε ένα πρώτο μεγάλο βήμα, αλλά για εμάς το «ταξίδι» συνεχίζεται. Παρά τα περιορισμένα μέσα, έγινε σημαντική προσπάθεια να επικοινωνήσουμε τις θέσεις και τις αρχές μας, ερχόμενοι σε άμεση επαφή με τους συνδημότες μας σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Διονύσου.

Πραγματοποιώντας ποικίλες δράσεις και πρωτοβουλίες, τις οποίες αντέγραφαν στην πορεία κάποιες δημοτικές παρατάξεις, εντούτοις δεν προλάβαμε να περάσουμε το μήνυμα μας, για μια νέα, δημιουργική και συμμετοχική αυτοδιοίκηση.

Η ανάδειξή μας σε 3η εκλογική δύναμη στον Δήμο Διονύσου, η έγκριση του προγράμματος και της φιλοσοφίας μας από περισσότερους από 3.000 συνδημότες μας και η εκπροσώπηση της δημοτικής κίνησης «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» με 4 Δημοτικούς Συμβούλους και 7 Τοπικούς Συμβούλους, μας δίνει κουράγιο και δύναμη για την συνέχεια και μας γεμίζει ευθύνες για την επιτυχή ανταπόκριση των προσδοκιών των συνδημοτών που μας επέλεξαν.

Θα παραμείνουμε συνεπείς στις αρχές της ιδρυτικής μας διακήρυξης και των προγραμματικών μας θέσεων, πάντα με προτάσεις και μακριά από τακτικές στείρας αντιπολίτευσης. Θα ασκήσουμε τις αρμοδιότητες μας, από την πλευρά της αντιπολίτευσης, με συνέπεια και δημιουργικότητα.

Η θέληση μας για προσφορά είναι δεδομένη και η δημοτική κίνηση «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο», μέσω της σύνταξης κανονισμού λειτουργίας, οργανωτικής δομής και εγγραφής νέων μελών, στοχεύει να γίνει ο εκφραστής όλων των κοινωνικών φορέων και ενεργών πολιτών.

Γραφείο Τύπου «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ "ΝΕΚΤΑΡ" ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΟΙΞΗΣ 

Το Σάββατο 14 Ιουνίου στις 22:00, τα στελέχη και οι φίλοι της "Νέας Πνοής" θα συναντηθούν στο μεζεδοπωλείο "Νέκταρ" στην Πλατεία της Άνοιξης.