ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΛΠΙΖΕΙ Η "ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ"


ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ-Ο Γ.ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 45 ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ-ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ... 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ» ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 

Νέα γόνιμη προσυνεδριακή συνάντηση των μελών της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ»

Νέα προσυνεδριακή συνάντηση πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» Δήμου Διονύσου, την Πέμπτη 24 Ιουλίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δροσιάς.

Ο επικεφαλής της παράταξης και δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης, μεταξύ των άλλων, ενημέρωσε τα μέλη για όλα τα τρέχοντα θέματα, όπως τις θετικές εξελίξεις στο οικιστικό που βαίνει προς οριστική επίλυση μετά και τις συνεχόμενες πιέσεις της διοίκησης και του ιδίου προσωπικά, την οριστικοποίηση της έγκριση για το μεγάλο έργο της αποχέτευσης ακαθάρτων, αλλά και για περίπου 45 σημαντικά έργα τα οποία έχουν δρομολογηθεί από την διοίκηση και θα αναπτυχθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Όσον αφορά την παράταξη και την οργάνωση του συνεδρίου ο κ. Καλαφατέλης, πρότεινε τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας», της συγκρότησης και λειτουργίας του συντονιστικού οργάνου, των επιτροπών, αλλά και της σκιώδους διοίκησης από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά.

Οι προτάσεις θα συζητηθούν σε νέα συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, οπότε και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την ημερομηνία και την ατζέντα του συνεδρίου.

Σχολιάζοντας τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας διοίκησης όπως προκύπτουν από την ανακοίνωση των μελών που θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης, σημειώθηκε ότι πρόκειται για ‘σύνθεση ισορροπιών’ στην παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες» σε συνδυασμό με ‘ξεχρέωμα’ προεκλογικών συμφωνιών και γραμματίων.

Μεταξύ των άλλων που συζητήθηκαν, επισημάνθηκαν για μία ακόμη φορά λάθη του παρελθόντος που στοίχησαν την ήττα, ενώ αναπτύχθηκε ένας ιδιαίτερα γόνιμος και ειλικρινής διάλογος και κατατέθηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις και απόψεις για την διεύρυνση και την καλύτερη δυνατή οργάνωση της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» σε όλους τους τομείς, αλλά και τη δυναμική επανεκκίνησή της.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ