ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΟΥ Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ !
ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΜΙΝΙ (ΑΓΟΡΙΩΝ & ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ)-Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΧΕ...


ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΟΙΞΗΣ 
ΤΜΗΜΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Άνοιξη 28 Ιουλίου 2014

 Το τμήμα Χάντμπολ του Α.Ο.Άνοιξης στο δεύτερο χρόνο λειτουργίας του, με την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών είναι και επίσημα μέλος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος (Ο.Χ.Ε) και θα πάρει μέρος στους αγώνες χάντμπολ που θα διοργανώσει η ΕΣΧ Αττικής για την περίοδο 2014-2015.

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Ανάπτυξης της ΟΧΕ, πρώην Πρωταθλητής Ελλάδος Κώστας Κότσιρας, θα είναι για 2η χρονιά στο τιμόνι του Α.Ο. Άνοιξης με στόχο να δημιουργήσει μια αθλητική κυψέλη για εκατοντάδες παιδιά, προάγοντας την ιδέα του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθε».

Ο Α.Ο.Α είναι το μοναδικό αθλητικό σωματείο του Δήμου Διονύσου που καλλιεργεί το άθλημα της χειροσφαίρισης όπου μπορούν να αθληθούν παιδιά από 5 χρονών και πάνω.

Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσουν αρχές Σεπτεμβρίου και οι προπονήσεις γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο Άνοιξης.

Η ομάδα θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα στις κατηγορίες μίνι αγόρια (γεν. 2002-2003), μίνι κορίτσια (γεν. 2002-2003) και προμίνι αγόρια και κορίτσια (γεν. 2004 και άνω).

Για πληροφορίες και εγγραφές 6944866067 (Έφορος Χάντμπολ κ. Μ. Λουκάτος).