2η ΓΙΟΡΤΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Α.Ο. ΆΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Το τμήμα Χάντμπολ του Α.Ο. Άνοιξης, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΟΧΕ) και το Δήμο Διονύσου, προσκαλούν όλα τα παιδιά του Δήμου από το Νηπιαγωγείο έως την Α΄ Γυμνασίου, αγόρια και κορίτσια, στη 2η Γιορτή Χάντμπολ στο κλειστό σχολικό γυμναστήριο Άνοιξης...
με σκοπό να παίξουν, να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν το Χάντμπολ.
Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στις 10πμ για παιδιά Νήπιου έως Β΄τάξη Δημοτικού και 12μμ για παιδιά από Γ΄τάξη Δημοτικού έως Α΄Γυμνασίου.

Ο Έφορος του τμήματος Χάντμπολ του Α.Ο.Α, Μάριος Λουκάτος με αφορμή την πραγματοποίηση της 2ης Γιορτής Χάντμπολ δήλωσε:

«Το χάντμπολ στην Άνοιξη κατάφερε μόλις στο 2ο χρόνο λειτουργίας του να γίνει επίσημο μέλος της Ομοσπονδίας Χάντμπολ, κυρίως λόγω της συμμετοχής πολλών παιδιών, δεδομένου ότι αποτελεί και το μοναδικό αθλητικό σωματείο του Δήμου που διδάσκει το άθλημα της χειροσφαίρισης. Η ενασχόληση του παιδιού με τον αθλητισμό εκτός από την εκγύμναση του ή ακόμα και την κοινωνικοποίηση του μέσω της άθλησης, μπορεί να του εξασφαλίσει σημαντική μοριοδότηση στις Πανελλήνιες, για την εισαγωγή του στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Το άθλημα του Χάντμπολ αποτελεί ενδεικτική και ιδανική περίπτωση.»