Γ.ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ"


ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
Δήλωση του επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Διονύσου κ. Καλαφατέλη και των μελών της παράταξης για τη νέα σχολική χρονιά 
 «Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και εκ μέρους όλων των μελών της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας», θέλω να ευχηθώ στους μαθητές και μαθήτριες μας, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς καλή χρονιά...
με υγεία, δύναμη, δημιουργικότητα, έμπνευση και πρόοδο.
Ευχόμαστε η σχολική χρονιά που αρχίζει σήμερα, να είναι μια περίοδος δημιουργίας και προκοπής.

Όπως κάθε φορά τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια, έτσι και φέτος, ως διοίκηση του Δήμου μέχρι τις 31 Αυγούστου, λειτουργήσαμε με κάθε υπευθυνότητα και προχωρήσαμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά δίχως προβλήματα.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των μαθητών, της εκπαιδευτικής κοινότητας και των γονέων για να αναδείξουμε και να αγωνιστούμε από κοινού για την επίλυση κάθε ζητήματος που μπορεί να προκύψει στη διάρκεια της χρονιάς.

Η διαρκής αναβαθμισμένη, ποιοτική και αποδοτική εκπαίδευση στον Δήμο μας, που θα δίνει ώθηση στην Παιδεία και θα επιτρέπει στους νέους του τόπου μας, να κάνουν όνειρα και με τα κατάλληλα εφόδια, να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο αποτελούσε, αποτελεί και θα αποτελεί πάγιο στόχο μας και κύριο μέλημα μας.

Είμαστε ΕΔΩ και επιζητούμε από τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και πρωτίστως από τους μαθητές να μοιραστούν μαζί μας τις προτάσεις τους, για να αντιμετωπίσουμε από κοινού και πιο αποτελεσματικά πιθανά εμπόδια αλλά και να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο το επίπεδο λειτουργίας των Σχολείων του Δήμου μας».