ΑΡΕΣΑΝ ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΗΣΑΪΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 8:30 μ.μ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ 2014, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ, ΗΛΙΑ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΖΩΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ... 
Ο μεγαλύτερος σύγχρονος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και βιρτουόζος στο μπουζούκι Χρήστος Νικολόπουλος, ύστερα από τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών εμφανίζεται αυτό το καλοκαίρι σε επιλεγμένους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα.

Σήμερα Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου ο Χρήστος Νικολόπουλος εμφανίζεται στον «Παλαιό Σταθμό Τρένου» στον Διόνυσο Αττικής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με τίτλο «Διονύσια 2014» του 4ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Διονύσου.

Ώρα έναρξης: 20:30 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Επιμελείται ο ίδιος το πρόγραμμα και την ορχήστρα και, έχοντας στο πλευρό του σημαντικούς μουσικούς, θα παρουσιάσει κάποιους από τους κυριότερους σταθμούς της μουσικής του διαδρομής, μια διαδρομή γεμάτη μεγάλες επιτυχίες με μουσικές και τραγούδια που σημάδεψαν την ιστορία του σύγχρονου ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, από την πρώτη εμφάνιση του δημιουργού στη μουσική μέχρι τις πρόσφατες συνθέσεις του.

 Τον Χρήστο Νικολόπουλο τιμούν με την παρουσία τους οι φίλοι του, σπουδαίοι ερμηνευτές Γιώτα Νέγκα, Ηλίας Μακρής και Ζωή Παπαδοπούλου.