ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ...


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΟΙΞΗΣ-ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ"...ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ 
email: dimotikoanixis@gmail.com web: www.syllogosgoneon.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Άνοιξης πρόκειται να πραγματοποιήσει και τη φετινή χρονιά το καθιερωμένο πλέον «Ταξίδι στην Ά Δημοτικού».

Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10.30πμ, καλούνται οι γονείς των παιδιών της Ά Δημοτικού στο χώρο του σχολείου, σε μία συνάντηση με την ψυχολόγο κα Ελπίδα Παναγιωτουνάκου, για να συζητήσουμε μαζί της θέματα που αφορούν την προσαρμογή των μικρών μαθητών στη νέα πραγματικότητα του Δημοτικού Σχολείου, όπως:

- Τι μπορούμε να κάνουμε ως γονείς, ώστε να προετοιμάσουμε καλύτερα τα παιδιά μας για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του Δημοτικού;
- Ποιος ο ρόλος μας στη νέα σχολική πραγματικότητα;
- Πότε η επικοινωνία μας με τον δάσκαλο καθίσταται παραγωγική, πώς θα αντιμετωπίσουμε τα συνηθέστερα προβλήματα προσαρμογής στο σχολείο; (π.χ. άγχος αποχωρισμού, σχολική φοβία, μαθησιακές δυσκολίες) κ.α.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και στη συζήτηση μπορούν να συμμετάσχουν και γονείς μαθητών της Α΄ δημοτικού από άλλα σχολεία του Δήμου.