"ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΑΠΟ Α.Γ.Σ. "ΤΟ ΟΙΟΝ" ΚΑΙ Α.Ο. ΒΟΛΛΕΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ !

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ, ΑΓΡΙΕΥΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ...


ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ «ΤΟ ΟΙΟΝ» 
«ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ» 

Καραολή – Δημητρίου 31 Αγ. Στέφανος 14565

Ανοικτή επιστολή 

Είναι λυπηρό μετά από δύο μόνο ξαφνικές συναντήσεις της νέας δημοτικής αρχής με το σύνολο των αθλητικών σωματείων για τις παραχωρήσεις των κλειστών γυμναστηρίων και ενώ έχουν ξεκινήσει οι αθλητικές υποχρεώσεις, να προκύπτει σαν μόνο πρακτικό αποτέλεσμα η μείωση των ωρών χρήσης του κλειστού γυμναστηρίου του Αγ. Στεφάνου για τα δύο πολυπληθέστερα και ιστορικά σωματεία του Δήμου μας ( ΑΟ Αγ. Στεφάνου και ΟΙΟΝ ).

Τα ΔΣ των συλλόγων μας δηλώνουμε ότι αδυνατούμε να στερήσουμε από τις ομάδες μας τους αγώνες και τις προπονήσεις τους και αυτό δεν οφείλεται σε κάποια «ακαμψία» και αδιαφορία για την άθληση των υπόλοιπων παιδιών του Δήμου αλλά από αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές μας.

Θεωρούμε ότι ο Δήμος πρέπει να προσπαθήσει για την κάλυψη των αναγκών μόνο στην κατεύθυνση δημιουργίας νέων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Αν παρ όλ αυτά ο Δήμος, που είναι και ο μόνος αρμόδιος μέσω των σχολικών επιτροπών για την παραχώρηση των κλειστών γυμναστηρίων, επιμείνει στην άδικη κατανομή των ωρών, εμείς δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία κουτσουρέματος των συλλόγων μας αλλά θα αγωνιστούμε με όποιο τρόπο θεωρήσουμε πιο αποδοτικό ώστε να συνεχιστεί η σωστή λειτουργία τους.

Τα ΔΣ των Συλλόγων 
ΑΟ Αγ. Στεφάνου και ΑΓΣ «ΤΟ ΟΙΟΝ»