ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.ΖΑΜΑΝΗ


"ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ..."
Ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης και το Δημοτικό Συμβούλιο, εύχονται σε όλη τη μαθητική κοινότητα και στους συλλόγους διδασκόντων, καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο.
Διαβάστε την αναλυτική δήλωση του Δημάρχου...


«Αγαπητοί μαθητές, αγαπητοί εκπαιδευτικοί, αγαπητοί γονείς,

Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει για τους μαθητές του δήμου Διονύσου. Μια χρονιά που φέρνει μαζί της νέες προκλήσεις, νέες αγωνίες, νέες προσπάθειες αλλά και γνώση, πρόοδο και επιτυχίες!

Είναι πεποίθησή μας ότι η Παιδεία αποτελεί το θεμέλιο και την ελπίδα της ελληνικής κοινωνίας. Το Σχολείο είναι χώρος κοινωνικοποίησης και σπουδής και η σωστή του λειτουργία συνδέεται άμεσα με την ποιότητα της κοινωνίας.

Το επίπεδο του πολιτισμού, η προκοπή της χώρας, το ίδιο το μέλλον μας έχει να κάνει με τα εφόδια και τη νοοτροπία που αποκτούν οι νέοι μας, έχει να κάνει με την ποιότητα της εκπαίδευσης. Για το λόγο αυτό η Παιδεία και τα Σχολεία αποτελούν κεντρική προτεραιότητα για όλους μας… Βάση για την ευρύτερη κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

Στόχος μας, ως νέας δημοτικής αρχής, είναι να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες και καλύτερες κτηριακές εγκαταστάσεις και υποδομές, καθώς και να προσφέρουμε όσα ένας πολίτης δικαιούται και απαιτεί από την πόλη του, στην παιδεία, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την ψυχαγωγία. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο Δήμος θα βρίσκεται δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, δίπλα στον κάθε γονιό.

Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να εξασφαλίσουμε στα παιδιά σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον. Για το λόγο αυτό θα εργαστούμε ακούραστα στη διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς. Με την πολύτιμη βοήθεια και των Σχολικών Επιτροπών θα δίνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις, που επιτρέπουν οι δυνατότητές μας.

Ζητούμε λοιπόν τη συνεργασία δασκάλων, καθηγητών, γονέων και κηδεμόνων και τους καλούμε να είναι οι πολύτιμοι αρωγοί και συμπαραστάτες μας.

 Όλοι μαζί θα προσφέρουμε στα παιδιά μας την εκπαίδευση που τους αξίζει!

Εύχομαι σε όλους σας υγεία, δύναμη, δημιουργικότητα και επιτυχίες! Καλή σχολική χρονιά!»

Διονύσης Ζαμάνης
Δήμαρχος Διονύσου