Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 10:00 ΕΩΣ 13:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ 22 ΕΩΣ ΚΑΙ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 9:00 ΕΩΣ ΚΑΙ 17:00, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ-ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΟΥ...
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 2ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ...


ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η Τράπεζα Χρόνου Δήμου Διονύσου καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στη δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τους μαθητές που έχουν ανάγκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.00 έως 13.00 στην πλατεία της Δροσιάς.

Σχολικά είδη θα συλλέγονται παράλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας από 22 έως 26 Σεπτεμβρίου και ώρες 09.00 έως 17.00 στα γραφεία της Τράπεζας Χρόνου, στο Παλιό Δημαρχείο Αγίου Στεφάνου (Πεντζερίδη 3, 1ος όροφος).

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν στη δράση θα διατεθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Διονύσου στους μαθητές των αδύναμων οικονομικά οικογενειών του Δήμου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη διαχειριστική ομάδα της Τράπεζας Χρόνου: oδός Πεντζερίδη 3, Αγ. Στέφανος, τηλ.: 210 8004830 (εσωτ. 114 και 121),
e-mail: txdionysos@gmail.com.

Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στη 2η Γιορτή Χάντμπολ , ο Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ, στηρίζει τη δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου.

Σας καλούμε να γίνετε και εσείς υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας, προσφέροντας σχολικά είδη (τετράδια, στυλό, μολύβια, σχολικές τσάντες κ.α.).

Από ένα είδος ο καθένας που μπορεί να προσφέρει … για να χαίρονται όλοι οι μαθητές. Τα είδη θα διατεθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Διονύσου στους μαθητές των αδύναμων οικονομικά οικογενειών του Δήμου μας.