ΠΡΟΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗ -ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ- Η ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΩΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ...
ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ABC, ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Β.ΚΟΚΜΟΤΟΥ ΣΤΟ EDIONYSOS.GR ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Δ.ΖΑΜΑΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΙΟΝ, ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΔΩΣΕ Η Λ.ΜΗΛΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΩΡΩΝ ΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ...

Πέφτουν, όπως όλα δείχνουν, οι τόνοι αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε με τη διαμαρτυρία αθλητικών συλλόγων του Δήμου, τα οποία είχαν αντιδράσει για τη διαφαινόμενη μείωση ωρών στα τρία κλειστά γυμναστήρια του Δήμου (Αγίου Στεφάνου, Άνοιξης, Ροδόπολης), κάνοντας μάλιστα ανοιχτά λόγο για σοβαρή πιθανότητα υποβολής ανακριβών ή και παραπλανητικών στοιχείων, έτσι ώστε να ευνοηθούν σωματεία αμφίβολης δυναμικότητας

Σε αυτό βοήθησε και η παρέμβαση του αντιδημάρχου παιδείας του Δήμου Βασίλη Κοκμοτού, ο οποίος μιλώντας το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στο edionysos.gr, υποσχέθηκε ότι θα επιδιώξει τον σταδιακό επανέλεγχο των δηλωθέντων φακέλων από τα σωματεία, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη.

Από την πλευρά του το ABC, όπως μας δήλωσε ο πρόεδρός του Πάνος Κοκκίνης, θα σεβαστεί το νέο πρόγραμμα, με το οποίο του παραχωρούνται 12 ώρες την εβδομάδα στο κλειστό γήπεδο Άνοιξης, αναμένει όμως την υλοποίηση της δέσμευσης του αντιδημάρχου Παιδείας Βασίλη Κοκμοτού, για την πραγματοποίηση ελέγχων, το συντομότερο δυνατό, με σκοπό την ενδεχόμενη ανακατανομή ωρών προς τους συλλόγους, σύμφωνα με τη δυναμικότητά τους. Τόνισε μάλιστα ότι το ABC θα υποβάλλει σχετικές προτάσεις, προκειμένου να ακολουθηθεί η πιο κατάλληλη διαδικασία επανελέγχου των φακέλων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η πρόεδρος του ΑΓΣ "ΤΟ ΟΙΟΝ" Κατερίνα Μαϊχόσογλου έχει συγκαλέσει για σήμερα Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα καθορίσει τη στάση του από εδώ και στο εξής. Πάντως, εκκρεμεί η οριστικοποίηση συνάντησης του Δ.Σ. του ΟΙΟΝ με το Δήμαρχο Διονύσου Διονύση Ζαμάνη και τον αντιδήμαρχο Βασίλη Κοκμοτό.


ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΩΡΩΝ ΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣΗ πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου Λαμπρινή Μήλα-Ελευθεριάδη, μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε έδωσε στη δημοσιότητα  το Πρακτικό της 12ης συνεδρίασης (με ημερομηνία συνεδρίασης τις 16/9/2014), στο οποίο εμπεριέχεται η εισήγηση για την παραχώρηση ωρών στα κλειστά γυμναστήρια Άνοιξης και Ροδόπολης προς τους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου, το οποίο και αναδημοσιεύουμε: