ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ: "ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ Η ΕΚΛΟΓΗ ΑΥΓΕΡΗ ΚΑΙ ΦΩΤΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ"


ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την ανάδειξη των μελών των Επιτροπών που μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο θα κληθούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την πορεία του Δήμου, ολοκληρώθηκαν οι δημαιρεσίες για την πρώτη περίοδο της τρέχουσας δημοτικής θητείας.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Νέας Πνοής για τον Διόνυσο» Κατερίνα Αυγέρη και Γιάννης Φωτάκης, εξελέγησαν αμφότεροι, τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αντίστοιχα.

Και τα δύο στελέχη της «Νέας Πνοής για τον Διόνυσο» ήταν τα μοναδικά τακτικά μέλη από πλευράς αντιπολίτευσης, που εξελέγησαν από την πρώτη ψηφοφορία συγκεντρώνοντας την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων, γνωρίζοντα την αποδοχή συμβούλων τόσο της παράταξης της πλειοψηφίας, όσο και της μείζονος αντιπολίτευσης.

Προηγουμένως είχαν αναδειχθεί ως υποψήφιοι καταλαμβάνοντας σε κάθε επιτροπή τη μία από τις 3 θέσεις της μειοψηφίας, μετά από μια διαδικασία πολιτικής συνεννόησης με τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης και ειδικότερα στο πνεύμα της αναλογικότητας και συναίνεσης που υπέδειξε η «Ενωτική Πρωτοβουλία» ως παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης.

Η «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» πιστεύει ότι το κλίμα συνεργασίας και συναίνεσης έπρεπε να εκφραστεί και να αποτυπωθεί στα αποτελέσματα και των υπολοίπων ψηφοφοριών, προκειμένου μια τυπική και θεσμοθετημένη διαδικασία να μετατραπεί σε μια προοδευτική, διαδικασία συνεργασίας, εκπέμποντας ισχυρό μήνυμα προόδου στην τοπική κοινωνία.

Γραφείο Τύπου
«Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»