ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΩ !

ΧΡΥΣΗ Η ΒΑΣΩ ΚΑΤΣΟΥΔΗ ΤΟΥ ΑΓΣ "ΤΟ ΟΙΟΝ", ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΩΝ 400 ΜΕΤΡΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS ΣΤΗΝ ΑΜΒΕΡΣΑ - ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΣΕ... ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ - Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΜΑΝΗΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ...


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΤΟ ΟΙΟΝ" (http://to-oion.blogspot.gr)

ENA ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ

Ένα τεράστιο μπράβο αξίζει σε ένα κορίτσι που μεγάλωσε και γαλουχήθηκε στις τάξεις του συλλόγου μας και πριν λίγες μέρες διακρίθηκε για μια ακόμα φορά.

Τη Βάσω Κατσούδη. Η Βάσω μετείχε στη αποστολή της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας στους αγώνες Special Olympics 2014 που έγινε στην Αμβέρσα (9-20 Σεπτεμβρίου). Στους αγώνες έλαβαν μέρος 360 αθλητές από 52 χώρες.

Έλαβε μέρος στο αγώνισμα των 400 μέτρων και κατέκτησε την πρώτη θέση. http://www.specialolympics.org/games-search.aspx?gamesID=4742&searchterm=Katsoudi%2C+Vasiliki+

Είναι τιμή μας που έχουμε στις τάξεις του συλλόγου μας τη Βάσω, που χρόνια τώρα δεν έχει χάσει καμία προπόνηση, όσο δύσκολες κι αντίξοες είναι οι συνθήκες που προπονούνται τα παιδιά μας.

Αξίζει να αναφέρουμε ένα μικρό περιστατικό. Η προπονήτρια της εθνικής ομάδας, τηλεφώνησε στην προπονήτρια μας και την παρακάλεσε να βοηθήσει τη Βάσω στις προπονήσεις ώστε να μην βγαίνει από το διάδρομό της κατά τη διάρκεια της κούρσας.

Η προπονήτριά μας την πληροφόρησε με λύπη ότι τα παιδιά δεν ξέρουν τι θα πει διάδρομος γιατί προπονούνται σε γήπεδο ποδοσφαίρου (για την ακρίβεια στο μισό από αυτό).

Ας ελπίσουμε ο Δήμος Διονύσου να προσπαθήσει να βρει μια λύση για αυτό το χρόνιο πρόβλημα. Είμαστε αισιόδοξοι, αφού ο νέος δήμαρχος μας διαβεβαίωσε ότι έχουν γίνει ήδη οι πρώτες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

ΑΓΣ 'ΤΟ ΟΙΟΝ"