"ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ": ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΦΘΟΡΙΩΣΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 13 ΕΤΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημερωτική εκδήλωση για τη στοματική υγιεινή και δωρεάν φθορίωση για τους μικρούς μας φίλους! Η Τράπεζα Χρόνου Δήμου Διονύσου διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την στοματική υγιεινή το Σάββατο 1η Νοεμβρίου και ώρα 10.30 το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο Άνοιξης (οδός Κανάρη 3 – είσοδος ελεύθερη). Μετά την ενημέρωση, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν θεραπεία φθορίωσης δοντιών σε παιδιά από...
5 έως 13 ετών από τη χειρουργό οδοντίατρο κα Μαρία Μουταφίδου.

Η φθορίωση είναι μια ευρέως διαδεδομένη θεραπεία που στοχεύει στην προληπτική ενίσχυση της αντοχής των δοντιών στην τερηδόνα και εφαρμόζεται κυρίως κατά την παιδική ηλικία για την προστασία των ευαίσθητων παιδικών δοντιών.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων, εάν επιθυμείτε το παιδί σας να συμμετέχει στη δράση της φθορίωσης θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στα τηλέφωνα: 213 2030621 & 213 2030637 ή στο e-mail: txdionysos@gmail.com.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη θεραπεία της φθορίωσης είναι η εγγραφή των κηδεμόνων στο δίκτυο της Τράπεζας Χρόνου Δήμου Διονύσου, ενώ θα δοθεί προτεραιότητα στα παιδιά των οικογενειών που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας.