ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ: "Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ..."


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ - ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΩΡΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΑΙΧΜΕΣ ΠΡΟΣ ΑΓΣ "ΤΟ ΟΙΟΝ" ΚΑΙ ΑΟ ΒΟΛΛΕΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ...

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ FACEBOOK...

"ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ,

ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΤΗΣΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΣΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΙΚΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ..

ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ .

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ, Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΒΟΛΛΕΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΟΥΝ.

ΠΑΡΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 10 ΗΜΕΡΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ 9 ΩΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ  ΞΑΝΘΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟ ΠΕΡΙΚΛΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ, ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΚΥΡΙΕ ΖΑΜΑΝΗ ΚΥΡΙΕ ΚΟΜΚΟΤΕ,

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ.

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ..."