Ο Α.Ο. (ΒΟΛΛΕΥ) ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ


"ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ..." ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ EDIONYSOS.GR. ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ "ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ"

Ααπαντώντας στο δημοσίευμα που αναρτήθηκε στο edionysos.gr, σχετικά με την παραχώρηση ωρών στο γήπεδο του Αγίου Στεφάνου, προσωρινά και για το χρονικό διάστημα μέχρι την λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου Διονύσου (και παρά την εκκρεμότητα του Δήμου προς εμάς ότι θα μας απαντήσει στο δίκαιο αίτημα μας για κατανομή με βάση τον αριθμό των παιδιών και των αγωνιστικών τμημάτων) οφείλουμε να σας πούμε ότι ουδέποτε ο σύλλογος σας αλλά ούτε και ο σύλλογος του Κρυονεριου έκαναν αίτημα προς εμάς για συνάντηση με θέμα τον καταρτισμό του προγράμματος.

Νομίζουμε ότι με την ανακοίνωση σας λεονταριζετε.

Α.Ο.Αγιου Στεφανου

ΥΓ (Προς το edionysos.gr):  Σχετικά με το άρθρο που δημοσιεύσατε στο site σας με τον τίτλο "μολών λαβέ" παρακαλούμε όπως δημοσιεύσετε ότι ο σχετικός τίτλος είναι δική σας επιλογή και δεν υπάρχει στην ανακοίνωση που άλλωστε κοινοποιήσαμε και στον Δήμο.

Ευχαριστούμε
το Δ.Σ
Α.Ο. Αγίου Στεφάνου

ΤΟ EDIONYSOS.GR ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ

Και μια μικρή απαραίτητη διευκρίνηση από το edionysos.gr. Πράγματι ο τίτλος "μολών λαβέ" ήταν δικός μας, όπως συμβαίνει σε κάθε άρθρο που δημοσιεύεται. Επιμένουμε όμως ότι αντιπροσώπευε σε πολύ μεγάλο βαθμό το περιεχόμενο της κοινής επιστολής του "ΟΙΟΝ" και του ΑΟ Αγίου Στεφάνου.

Αντιθέτως, η σημερινή απάντηση του ΑΟ Αγίου Στεφάνου πιστεύουμε ότι κινείται σε ενα πιο συναινετικό πλάισιο και αφήνει κάπου κάποιο παράθυρο συνεργασίας με τα σωματεία της Νίκης Δροσιάς και του Κρυονερίου.

Αυτή όμως είναι μόνο η δική μας εκτίμηση !