ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: "ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ"


ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΩΝ - ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αφορμή τη σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και τροποποίηση περιβαλλοντικών όρων, για την εγκατάσταση πλευρικών διοδίων στους κόμβους Βαρυμπόμπης, Κηφισιάς και Αγ. Στεφάνου, η Ενωτική Πρωτοβουλία προτείνει...
Tην άμεση δημιουργία Διαδημοτικής Επιτροπής (με μέλη προερχόμενα από όλους τους κοινωνικούς φορείς, συλλόγους και δημοτικές παρατάξεις) η οποία θα έχει ως αποκλειστικό σκοπό, τη στενή παρακολούθηση και εξέλιξη του θέματος, την ενημέρωση των Δημοτικών Παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και τον συντονισμό πιθανών κινητοποιήσεων ,με η χωρίς, τη συμμετοχή των αντίστοιχων επιτροπών των θιγόμενων Δήμων.

Καλούμε τον κο Ζαμάνη και τους Ανοιχτούς Ορίζοντες, τον κο Μπιτάκο και τη Νέα Πνοή, τον κο Ζυγούνα και τη Δημοκρατική Ανατροπή , την κα Σώκου και τη Λαϊκή Συσπείρωση καθώς και τους κοινωνικούς φορείς του Διονύσου σε συστράτευση για την προάσπιση των συμφερόντων του δήμου μας και των συνδημοτών μας.

Το θέμα πρόκειται να τεθεί για συζήτηση εκτός ημερησίας διάταξης στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας για την κατάθεση απόψεων ενδιαφερομένου κοινού είναι η 10/11/2014.

Γραφείο Τύπου Ενωτικής Πρωτοβουλίας Δήμου Διονύσου.