ΑΓΚΑΘΙ ΓΙΑ ΤΗ "ΝΕΑ ΠΝΟΗ" Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΡΡΙΑΣ !


ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗ "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ" ΑΛΛΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΟΙΞΗΣ... ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ... ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ", ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ... 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΟΡΡΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ".


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΟΡΡΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ  ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ" ΣΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ ΣΤΙΣ 05/10/2014 ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, 

05/10/2014

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Θα ήθελα να είμαι παρών στη σημερινή σας σημαντική διαδικασία αλλά προσωπικοί λόγοι δεν μου το επιτρέπουν. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην προσπάθεια της «Νέας Πνοής», μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί και έχουμε υποχρέωση και ευθύνη απέναντι στους Πολίτες να τελειώσουμε.

Η κατάληξη αυτής της προσπάθειας δεν μπορεί να διαφορετική από μια «νίκη» των θέσεων και απόψεων μας απέναντι σε κάθε αναχρονιστική και απαρχαιωμένη ιδέα υπάρχει στο Δήμο Διονύσου. 

Αν και απών, από τη σημερινή σας συνάντηση, είμαι ολόψυχα μαζί σας και θα προσπαθήσω να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην κοινή μας προσπάθεια για υλοποίηση των στόχων μας.

Η αρχή αυτής της προσπάθειας νομίζω ότι έγινε με τη συζήτηση, των δύο επικεφαλής των Δημοτικών μας Παρατάξεων, για τα σοβαρά θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και της Οικονομικής Επιτροπής.

Ευελπιστώ σε μια καλύτερη συνέχεια με την προϋπόθεση ότι θα υλοποιούνται οι αρχές και οι ηθικές αξίες στις οποίες πιστεύουμε και τις οποίες έχουμε διακηρύξει.

Παναγιώτης Βορριάς
Πρόεδρος Δημοτικής Παράταξης ¨Συμμαχία για τον Πολίτη¨


Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ" 

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ