ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: 6η ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ


ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ 8:3Ο ΕΩΣ 14:30 ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ - ΠΟΙΑ ΑΓΑΘΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ - ΤΟ 2% ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ...


6η Διανομή Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες 

Αξιότιμες/οι Κυρίες & Κύριοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος Διονύσου συνεχίζει τη συμμετοχή του στο καταναλωτικό κίνημα "Χωρίς Μεσάζοντες" με τη διοργάνωση της 6ης κατά σειρά δράσης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 και ώρες 8.30 έως 14.30, στον Άγιο Στέφανο, στο δημοτικό χώρο στάθμευσης επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.

Η δράση θα είναι ανοιχτή προς το κοινό, καθώς δε θα υπάρξουν προπαραγγελίες. Παρακαλούμε σημειώστε τα παρακάτω:

1. Στα προϊόντα που θα διατεθούν περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για το καθένα.

2. Οι παραγωγοί που έχουν επιλεγεί, αναλαμβάνουν την υποχρέωση την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις προσυμφωνημένες τιμές των προϊόντων τους, τα πιστοποιητικά, το ειδικό φορολογικό καθεστώς (όπου απαιτείται) και βέβαια να δίνουν αποδείξεις.

3. Ακόμα, το 2% των παραγγελιών θα διατεθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου, κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου.

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση ή πληροφορία, τηλ. 2132030658. 

Πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο για να βρείτε την αναλυτική λίστα των προϊόντων που θα διατεθούν στη δράση, τις τιμές τους, καθώς και περιγραφικά στοιχεία των συνεργαζόμενων παραγωγών.

http://www.dionysos.gr/sites/default/files/%20%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%AA%CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%A9%CE%9D%20-%20%CE%A4%CE%99%CE%9C%CE%95%CE%A3%20%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%AA%CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%A9%CE%9D.pdf