ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η 6η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ36 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ...


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ

email: dimotikoanixis@gmail.com
web: www.syllogosgoneon.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Άνοιξης πραγματοποίησε το Σάββατο 29 Νοεμβρίου την 6η κατά σειρά Αιμοδοσία για τις ανάγκες της Τράπεζας Αίματος του συλλόγου που ιδρύθηκε πριν από 3 χρόνια σε συνεργασία με το νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία".

Η Τράπεζα Αίματος αποτελεί την σημαντικότερη κοινωνική πρωτοβουλία που εμπνεύστηκαν και οργάνωσαν οι γονείς του δημοτικού Άνοιξης, την οποία αγκαλιάζουν ολοένα και περισσότεροι γονείς και φίλοι του συλλόγου.

Με το διαχρονικό πλέον σύνθημα "Έλα με το παιδί σου.. γίνε παράδειγμα!!! " σε αυτή την αιμοδοσία προσήλθαν 36 εθελοντές αιμοδότες , πολλοί εκ των οποίων μαζί με τα παιδιά τους και μπόρεσαν να δώσουν αίμα οι 31 από αυτούς

Σήμερα αποτελείται από 86 μέλη τα οποία έχουν προσφέρει κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της, περισσότερες από 160 φιάλες αίμα.

Στα 3 χρόνια λειτουργίας της έχουν διατεθεί 55 φιάλες αίμα ενώ σε δύο περιπτώσεις χρειάστηκε και η προσφορά αιμοπεταλίων.

Η Επιτροπή Αιμοδοσίας της Τράπεζας Αίματος και το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων, ευχαριστούν θερμά όλους όσους προσήλθαν και έδωσαν λίγο από τον χρόνο τους, χαρίζοντας έτσι την ΖΩΗ σε άλλους.

Είναι πράγματι συγκινητικό όταν διαπιστώνεις ότι σήμερα με τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι, προβλήματα επιβίωσης πολλές φορές, βρίσκουμε τη δύναμη να ενδιαφερθούμε για το συνάνθρωπό μας και να σκύψουμε στο δικό του πρόβλημα .

Όταν υπάρχει Αλληλεγγύη , υπάρχει Ελπίδα …