ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΒΟΥΡΗΣ !


ΜΕΣΩ... EMAIL ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΧΘΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΜΑΝΗ - "ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ" ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ EDIONYSOS.GR - ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΙΠΕΡΗΣ...Η ανεπιβεβαίωτη πληροφορία -αλλά από καλά πληροφορημένη, συνήθως, πηγή- μας ήρθε πριν από λίγη ώρα και έκανε λόγο για αιφνίδια παραίτηση του Προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Άνοιξης Θεόδωρου Καβούρη και μάλιστα λόγω διαφωνιών του με το Δήμαρχο Διονύση Ζαμάνη.

Το edionysos.gr επικοινώνησε άμεσα με τον κο Καβούρη ο οποίος επιβεβαίωσε κατά το... ήμισυ την πληροφορία...

"Ναι, πράγματι παραιτήθηκα, αλλά λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας και όχι εξαιτίας διαφωνίας μου με το Δήμαρχο.Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του ούτε και με άλλα μέλη του Δημοτικού ή Τοπικού Συμβουλίου. Άλλωστε στην Άνοιξη είμαστε μια δυνατή ομάδα" μας δήλωσε και συνέχισε "Έστειλα χθες email στο Δήμαρχο, τον είχα ενημερώσει όμως λίγες μέρες πριν".

Ο κος Καβούρης, ο οποίος είναι Διευθυντής Παραγωγής σε μεγάλη Φαρμακευτική εταιρία, ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στο τοπικό  συμβούλιο και θα στηρίξει το έργο των συναδέλφων του από τη θέση του απλού συμβούλου.

Με την ευκαιρία ρωτήσαμε τον κο Καβούρη πως είδε μετά τη σύντομη παρουσία του στη θέση του Προέδρου, την αποστολή των Δημοτικών Ενοτήτων.

Η απάντησή του ήταν ενδιαφέρουσα:

"Θα πρέπει να δοθούν από τη δημοτική αρχή ουσιαστικές αρμοδιότητες στις Δημοτικές Ενότητες, μαζί όμως με τα απαραίτητα κονδύλια αλλά και τις δομές που απαιτούνται έτσι ώστε να μην αποτελούν κενό γράμμα. Πιστεύω ότι ο Διονύσης Ζαμάνης θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση σύντομα. Επίσης θέλω να πω ότι χρειάζονται δύο βασικά πράγματα: καλή οργάνωση και σεβασμός στους νόμους και τους κανονισμούς. Δυστυχώς οι Έλληνες πολίτες είναι αδικημένοι αλλά παράλληλα και κακομαθημένοι. Μου έχουν ζητήσει, για παράδειγμα, με πολύ απόλυτο και φορτικό τρόπο κάποιες φορές, να κάνω μικροεξυπηρετήσεις που είναι σε αντίθεση με τους κανονισμούς. Φυσικά, αρνήθηκα κατηγορηματικά. Πιστεύω λοιπόν ότι θα πρεπει και οι πολίτες να εκπαιδευτούν ώστε να μη βάζουν το μικροσυμφέρον τους πάνω από το κοινό συμφέρον των πολλών".

Επισημαίνουμε ότι Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Άνοιξης αναλαμβάνει ο δεύτερος σε ψήφους τοπικός σύμβουλος, ο κος Χαράλαμπος Πιπέρης (ελεύθερος επαγγελματίας). Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.