ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: "ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ"


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Διόνυσος 27 Νοεμβρίου 2014
Επιστολή Προς :
• Δήμαρχο Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνη
• Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Β. Κοκμoτό Κοινοποίηση :
• πρόεδρο Α/βάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Ν. Λαγομιτζή...• πρόεδρο Β/βάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Α. Γκιζελή
• Δημοτική Επιτροπή Παιδείας
• Τοπικό Τύπο

Η Λαϊκή Συσπείρωση στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2011 εκτός ημερησίας διάταξης έθεσε και το θέμα του χρόνου που συνεδριάζουν οι επιτροπές του Δήμου όπως ποιότητα ζωής , οικονομική επιτροπή , σχολικές επιτροπές κ.α

Οι συνεδριάσεις αυτές γίνονται πάντα πρωινές ώρες με αποτέλεσμα όσοι είναι εργαζόμενοι να αποκλείονται ντεφάκτο από τις συνεδριάσεις των επιτροπών.

Επειδή θεωρούμε ότι η συμμετοχή στις επιτροπές δεν μπορεί να είναι δικαίωμα μόνο των συνταξιούχων και των αργόσχολων επιβάλλεται οι συνεδριάσεις αυτές να πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες προκειμένου να είναι απρόσκοπτη η συμμετοχή των συμβούλων.

Για τον λόγο αυτό θεωρούμε αναγκαία την αναβολή της συνεδρίασης της Α/βάθμιας σχολικής επιτροπής σε που έχει οριστεί για την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 στις 9:00πμ .

Πολύ περισσότερο όταν έχει να συζητήσει σοβαρά θέματα όπως η παραχώρηση των σχολικών χώρων που μας έχει ταλανίσει χρόνια ολόκληρα.

Η επιμονή σας να μην αλλάζεται τις ώρες συνεδριάσεων θεωρούμε ότι σηματοδοτεί άλλες εξελίξεις. Ότι έχετε έτοιμες τις αποφάσεις και δεν σας απασχολεί η γνώμη των υπόλοιπων γιατί αποφασίζουμε ότι θέλουμε, αν δεν μπορούμε να παραβρεθούμε δεν σας απασχολεί γιατί τυπικά και όχι ουσιαστικά θέλετε την συμμετοχή μας σε αυτές.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ