Ο ΣΠΑΠ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ-ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 

Η ετήσια εκδήλωση βράβευσης των εθελοντικών ομάδων στις 24 Νοεμβρίου.

Ο ΣΠΠΕΚ, το Δ.Σ. αλλά και όλα τα μέλη του, ευχαριστούμε για άλλη μια φορά όλους όσους μας συνδράμουν στην προσπάθειά μας με ιδιαίτερη αναφορά στις όμορες εθελοντικές ομάδες του Δήμου μας

Η ετήσια εκδήλωση βράβευσης των εθελοντικών ομάδων που ανήκουν στην αρμοδιότητα των Δήμων που εμπίπτουν στην χωρική αρμοδιότητα του του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π), πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου με την ευκαιρία της λήξης της φετινής αντιπυρικής περιόδου.

Βραβεύτηκαν όλες οι εθελοντικές ομάδες καθώς και η Ηγεσία του ΠΣ και πλήθος άλλων πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων όπως, εκτός από τον κ. Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Διοικητής ΠΕ.ΠΥ.Δ. Αττικής Υποστράτηγος ΠΣ Δημοσθένης Αναγνωστάκης, ο Υποδιοικητής Π.Υ. Αθηνών, οι Διοικητές 9ου Π.Σ. Αθηνών, 6ου Π.Σ. Αθηνών, 12ου Π.Σ. Αθηνών και Νέας Μάκρης.

Ο ΣΠΠΕΚ παρευρέθηκε με μια ομάδα δεκαπέντε τουλάχιστον εθελοντών και βραβεύτηκε από τον μέχρι τώρα Πρόεδρο του ΣΠΑΠ Δήμαρχο Αμαρουσίου κύριο ΠΑΤΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟ..

Παρόντες ήταν ο νύν Δήμαρχος Διονύσου κ. ΖΑΜΑΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ο πρώην Δήμαρχος Διονύσου κ. ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, καθώς και ο πρώην αντιδήμαρχος υπεύθυνος για την πολιτική προστασία κύριος ΚΟΝΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ.

Ο ΣΠΠΕΚ το Δ.Σ. αλλά και όλα τα μέλη του ευχαριστούμε για άλλη μια φορά όλους όσους μας συνδράμουν στην προσπάθειά μας με ιδιαίτερη αναφορά στις όμορες εθελοντικές ομάδες του Δήμου μας .

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΣΠΠΕΚ και τα μέλη


Από την πλευρά μας να προσθέσουμε ότι στην τελετή απονομής παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Τσούκας, Γρηγόρης Ίσσαρης και Θανάσης Κρητικός.