Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΜΑΝΗΣ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΡΙΟ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που στηρίξατε, για μια ακόμη φορά, την πρωτοβουλία του Δήμου μας. Η προσφορά αίματος είναι μια πράξη βαθύτατα ανθρωπιστική, ουσιαστική και συνάμα συμβολική. Και αξίζει την αναγνώριση και τον σεβασμό. Εύχομαι η επόμενη αιμοδοσία να πραγματοποιηθεί με την συνεργασία όλων των φορέων και συλλόγων του Δήμου, που υπηρετούν το ίδιο ιερό σκοπό.
Ο Δήμαρχος Διονύσου
Διονύσης Ζαμάνης...

Δημοτικό Σπουδαστήριο: Τα πρώτα βήματα 

Το Δημοτικό Σπουδαστήριο είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Διονύσου, που στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά καθηγητών και έχει ως αποστολή την ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές Λυκείου. Σε αυτό διδάσκουν έμπειροι καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, συνταξιούχοι ή εν ενεργεία. Ο Δήμος παρέχει τις υποδομές, τους χώρους και τις υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για την λειτουργία του, ενώ το πρόγραμμα συντάσσεται από τους Καθηγητές. Το Δημοτικό Σπουδαστήριο λειτουργεί με κίνητρο την κοινωνική προσφορά και με την φιλοδοξία να γίνει θεσμός για την ενίσχυση της οικονομικά δοκιμαζόμενης οικογένειας.
Σήμερα στο Δημοτικό Σπουδαστήριο Δήμου Διονύσου φοιτούν 40 μαθητές και περιμένουμε κι άλλους. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 2132139 817 και 811.

Ο Δήμαρχος Διονύσου
Διονύσης Ζαμάνης