ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΡΙΟ


ΜΕ ΕΚΘΕΣΗ Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ
Συνεχίζεται η προσπάθεια βελτίωσης του Δημοτικού Σπουδαστηρίου από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Βασίλη Κοκμοτό, την αρμόδια εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο Σούλα Ντούντα, τον επικεφαλής πρώην Λυκειάρχη Γ.Καλαντζάκη και τους εθελοντές καθηγητές που...
προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους. Δύο νέα μαθήματα προστέθηκαν στο πρόγραμμα (Έκθεση Γ’ Λυκείου και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας Β’ Λυκείου) και πλέον υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον.

Ο κος Κοκμοτός τονίζει σε δήλωσή του:

"Σας ενημερώνουμε για τα δυο επιπλέον μαθήματα που προστέθηκαν στο υπάρχον πρόγραμμα του Δημοτικού Σπουδαστηρίου του Δήμου μας.

Οι προσπάθειες για την κάλυψη όλων των μαθημάτων συνεχίζονται και προσδοκούμε να ανταποκριθούν στο κάλεσμα αυτό και άλλοι εθελοντές καθηγητές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους αγκάλιασαν και στήριξαν αυτήν την προσπάθεια που αφορά τις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών μας. 

Οι μαθητές που επιθυμούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα του Δημοτικού Σπουδαστηρίου μπορούν να απευθύνονται για οποιεσδήποτε πληροφορίες στα τηλέφωνα 2132139 817 και 811.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Βασίλης Κοκμοτός"