Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤ


ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΟΙΞΗΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 17:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 21:00, ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ" - ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" - Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ... 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 

Άνοιξη 30 Νοεμβρίου 2014

Το Μπάσκετ του Αθλητικού Ομίλου Άνοιξης (Α.Ο.Α) αποτελεί τμήμα της ιστορικής ομάδας της Άνοιξης που ιδρύθηκε το 1978. Έχει αναγνωριστεί από το 2013 από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) και αποτελεί μέλος της Ε.Σ.Κ.Α. (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής).

Η φιλοσοφία του Συλλόγου, πέρα από τις αγωνιστικές δραστηριότητες, είναι να συμμετέχει ή να οργανώνει σε συνεργασία και με άλλους φορείς, διάφορες εκδηλώσεις κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα έχοντας σκοπό να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά σε θέματα και προβλήματα της κοινωνίας μας.

Για το σκοπό αυτό, το σωματείο μας διοργανώνει το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 από τις 17:00 έως 21:00 Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Μπάσκετ με θέμα «Αθλητισμός, Διασκέδαση και Κοινωνική Προσφορά» με επίσημο προσκεκλημένο το σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή γίνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Άνοιξης, στο Κλειστό Γυμναστήριο Άνοιξης και μπορούν να μετέχουν παιδιά ηλικίας Δημοτικού έως και Α΄ Γυμνασίου και γονείς.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παιχνίδια σε σχέση με το μπάσκετ, ζωγραφική με θέμα «μπάσκετ & παιδί» και μουσική.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει κουμπαράς από το ΧτΠ και ταυτόχρονα θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης που θα προσφερθούν μαζί με τις εισφορές του κουμπαρά στο Χαμόγελο του Παιδιού.

ΤΟ Δ.Σ.