ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ !


ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:00
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα αθλητικά σωματεία του Δήμου Διονύσου (ΟΙΟΝ Αγ. Στεφάνου, Α.Σ. Αγ. Στεφάνου, Α.Σ Ροδόπολης, ΝΙΚΗ Δροσιάς, Α.Ο.Άνοιξης, Α.Ο Διονύσου, ABC, Α.Σ Κρυονερίου) σας προσκαλούν την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 20.00 στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Στεφάνου...
 σε μια κοινή ενημέρωση-συζήτηση των σωματείων με την Δημοτική Αρχή, τις Δημοτικές Παρατάξεις του Δήμου Διονύσου και όλους τους εμπλεκομένους φορείς, με θέμα συζήτησης την απόφαση για τους όρους και τις προϋποθέσεις για την παραχώρηση των κλειστών γυμναστηρίων στα αθλητικά σωματεία.

Ήδη έχει υποβληθεί στο Δήμο κοινή επιστολή των 8 σωματείων (συννημένο αντίγραφο) με θέμα "Παραχώρηση χρήσης Σχολικών Χώρων σε φορείς του Δήμου Διονύσου"

Τα τοπικά ΜΜΕ παρακαλούνται για την παρουσία τους στη συνάντηση για την ενημέρωσή τους επί του θέματος και την υποβολή ερωτήσεων.

Διόνυσος 19.12.2014

ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 

ΠΡΟΣ:

κ. Δήμαρχο Δήμου Διονύσου

κ.Αντιδήμαρχο Παιδείας

Ο.Ν.Α.Π ΘΕΣΠΙΣ

Πρωτοβάθμια &Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή

Δημοτικές Παρατάξεις Δήμου Διονύσου

Τοπικά ΜΜΕ

Ακολουθεί η πρώτη επιστολή των Αθλητικών Σωματείων προς το Δήμαρχο Διονύσου

ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΠΡΟΣ:

κ. Δήμαρχο Δήμου Διονύσου

Κοιν: κ.Αντιδήμαρχο Παιδείας

Ο.Ν.Α.Π ΘΕΣΠΙΣ

Πρωτοβάθμια &Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή

Δημοτικές Παρατάξεις

Σε απάντηση της απόφασή σας, που αφορά το ανωτέρω θέμα και τα Αθλητικά Σωματεία, εκθέτουμε τα ακόλουθα:

Οπως γνωρίζετε κοινός στόχος όλων των αθλητικών σωματείων του Δήμου μας είναι να αναδείξουμε τις ανθρωπιστικές αξίες του αθλητικού ιδεώδους και να διαδραματίσουμε έναν κοινωνικό ρόλο στο Δήμο μας και στην ευρύτερη περιοχή, προσελκύοντας τη νεολαία χωρίς φραγμούς και αποκλεισμούς στους αθλητικούς χώρους και απομακρύνοντάς την από τους κινδύνους της εποχής. 

Κατά συνέπεια θέλουμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας και την πικρία μας οσον αφορά το σκεπτικό και τους όρους της πρόσφατης απόφασής σας για την παραχώρηση των γηπέδων "με οικονομικό αντάλλαγμα".

Θεωρούμε ότι τόσο τα κλειστά όσο και τα ανοικτά γήπεδα είναι δημόσια , τα οποία έχουμε πληρώσει ως φορολογούμενοι πολίτες και τα οποία πρέπει να απολαμβάνουμε όλοι είτε ως απλοί πολίτες είτε οργανωμένα μέσω των ερασιτεχνικών σωματείων.

Εμείς ήδη με την εθελοντική μας δράση και τη συνεχή παρουσίαμας , όχι μόνο φροντίζουμε την καθαριότητα των αθλητικών χώρων αλλά τους προστατεύουμε παράλληλα από φθορές και ζημιές. 

Εκπροσωπόντας δε συνολικά πάνω από 2.500 παιδιά δημοτών μας, δεν περιμέναμε ποτέ να λάβατε μια τόσο αντικοινωνική και άδικη απόφαση, σε περίοδο μάλιστα κρίσης , επιβαρύνοντας εμμέσως επιπλέον τους Δημότες σας .

Υπολογίζοντας λοιπόν στην κοινωνική σας ευαισθησία ,

Παρακαλούμε όπως ανακαλέσετε την σχετική ως άνω απόφασή σας και εμμείνετε στη δωρεάν χρήση των γηπέδων του Δήμου μας.

Αγ. Στέφανος

10.12.2014

ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ