3ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ABC ΑΝΟΙΞΗΣ ΓΙΑ ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ


ΑΠΟ 1/2 ΕΩΣ ΚΑΙ 24/5 ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Η ώρα του ABC Cup 2015 έφτασε!
Το Σωματείο μας, η ομάδα μπάσκετ της Άνοιξης, (A.B.C.) διοργανώνει τουρνουά μεταξύ Συλλόγων της ευρύτερης...
περιοχής, για μικρές ηλικίες, το 3ο ABC Cup.

Φέτος, στο ABC Cup 2015 δε συμμετέχει η ηλικία Κ12 (έκτη Δημοτικού) καθώς για πρώτη φορά η ΕΣΚΑ διοργανώνει πρωτάθλημα για αυτήν την ηλικία.

Έτσι λοιπόν, οι κατηγορίες είναι Κ11 (γεν. 2004) και Κ10 (γεν. 2005).

Το ABC Cup, είναι ένα από τα λίγα τουρνουά για αυτές τις ηλικίες στην Αττική, το μοναδικό στα βόρεια του νομού και το πιο άρτιο από άποψη οργάνωσης και υποστήριξης.

Στο ABC Cup 2015, παίρνουν μέρος 16 ομάδες στις δύο κατηγορίες. Για πρώτη φορά το ABC Cup θα έχει δύο γύρους, έτσι λοιπόν θα παίξουν όλοι με όλους δύο φορές (εντός και εκτός) και η διάρκεια, ως εκ τούτου, θα είναι μεγαλύτερη (14 αγωνιστικές).

Το τουρνουά έχει σκοπό, μέσα από μια σειρά αγώνων, να αποκτηθούν πολύτιμες εμπειρίες από όλους τους αθλητές που θα λάβουν μέρος. Στόχος μας είναι όλες οι ομάδες να παίξουν όσους περισσότερους αγώνες γίνεται και με όλες τις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Οι νεαροί αθλητές, καλούνται μέσα από την αγωνιστική διαδικασία να γνωρίσουν καλύτερα και να αγαπήσουν περισσότερο το άθλημα. Παράλληλα με τις προπονήσεις και τα φιλικά κατά τη διάρκεια της χρονιάς, προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε να αισθανθούν ικανοί να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις προκλήσεις ενός παιχνιδιού, να αποκτήσουν αθλητικά αγωνιστικά βιώματα και ανεξάρτητα από την μελλοντική αγωνιστική τους εξέλιξη, να διατηρήσουν το μπάσκετ στη ζωή τους σαν μια υγιή δραστηριότητα που θα τα συνοδεύσει την περίοδο της εφηβείας, αλλά και γιατί όχι, και αργότερα.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 01-02.02.2015 και τελειώνει με την τελετή λήξης την Κυριακή 24.05.2015.

Για να πληροφορηθείτεε τα προγράμματα των αγώνων αλλά και για οποιαδήποτε άλλη σχετική ενημέρωση, πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο. 

http://anixibasketballclub.blogspot.gr/2015/01/abc-cup-2015.html

Από το ABC Άνοιξης