ΠΑΛΕΨΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΟΥ Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Α.Ο. ΆΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ 
Το τοπικό ντέρμπι της 3η αγωνιστικής του πρωταθλήματος χάντμπολ της ΕΣΧΑ στην κατηγορία Παγκορασίδες Β΄ μεταξύ του Α.Ο Άνοιξης και της ΑΠΕΣ Καπανδριτίου, δικαίωσε με το παραπάνω το χαρακτηρισμό του, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και...
κρίθηκε τελικά με ένα γκολ διαφορά.

Τα κορίτσια του Α.Ο. Άνοιξης, παίζοντας με μυαλό, πάθος και δύναμη, πραγματοποίησαν την καλύτερη εμφάνιση τους στο πρωτάθλημα και έχασαν στις λεπτομέρειες τον εντός έδρας αγώνα με 16-17.

Τα κορίτσια περισσότερο μυαλωμένα και δουλεύοντας σκληρά και με συνέπεια στις προπονήσεις δείχνουν ότι παρόλο που αποτελούν την νεότερη ομάδα στο πρωτάθλημα, με μόλις 3 επίσημα αγωνιστικά παιχνίδια στην καριέρα τους, το μέλλον τους ανήκει.

Στον αντίποδα τα αγόρια μάλλον επηρεασμένα από τον παλμό της κερκίδας, μπήκαν αδικαιολόγητα τρομαγμένα στο γήπεδο και έχασαν στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής της Ά φάσης του πρωταθλήματος Παμπαίδων Β΄ της ΈΣΧΑ, από τον ΤΕΛΑΜΩΝΑ Σαλαμίνας 10-28. Μοναδικός διασωθείς ο πλέϊμεικερ της ομάδας Κωνσταντίνος Χριστόπουλος που σημείωσε 6 γκολ.

Οι σταθερά ανοδικές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα και η διάρκεια στην απόδοσή του δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητη την Ομοσπονδία. Είναι σίγουρο ότι αν συνεχίσει μα δουλεύει με αυτό το ρυθμό η πρόσκληση στα κλιμάκια της Εθνικής Ομάδας δεν θα αποτελεί έκπληξη.