Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ... ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28/1 ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΩΡΩΠΟΥ, ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ...ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πολεοδομία Καπανδριτίου θα εξυπηρετεί κανονικά τους πολίτες του Διονύσου 
Συνάντηση πραγματοποίησε ο δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης με τον δήμαρχο Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση, την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου στο δημαρχείο Ωρωπού, για το θέμα της Πολεοδομικής Εξυπηρέτησης... των κατοίκων του Δήμου Διονύσου.

Σε κλίμα συνεργασίας συζητήθηκε και συμφωνήθηκε από κοινού οι πολίτες του Δήμου Διονύσου, για όλα τα πολεοδομικά ζητήματα που τους αφορούν, να εξυπηρετούνται από το Πολεοδομικό Γραφείο Καπανδριτίου μέχρις ότου ο Δήμος Διονύσου λειτουργήσει τη δική του Πολεοδομική Υπηρεσία.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από το Δήμο Διονύσου, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών, Χωροταξίας και Πολεοδομίας κ. Ευάγγελος Λυρούδιας, η δημοτική σύμβουλος και εντεταλμένη Αγίου Στεφάνου κα Πόπη Ταουξή και η διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού κα Ευαγγελία Αλεξανδρή και από τον Δήμο Ωρωπού οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Βελτανιώτης και Κωνσταντίνος Δέδες.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ