ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ 110 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ

ΜΙΑ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ "ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ"...Πετυχημένος ο δωρεάν έλεγχος υγείας που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα Κρυονερίου για τα μέλη του ΚΑΠΗ 

Μεγάλη ανταπόκριση είχε η πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Κρυονερίου για τον δωρεάν έλεγχο υγείας, αφού περισσότεροι από 110 συμπολίτες μας -μέλη του ΚΑΠΗ αλλά και κάτοικοι του Κρυονερίου- συμμετείχαν και έκαναν τον προληπτικό έλεγχο, που διοργανώθηκε από τη Δημοτική Κοινότητα και το Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center» στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στο γήπεδο Κρυονερίου από την κινητή μονάδα υγείας του Νοσοκομείου και περιελάμβαναν για όσους το επιθυμούσαν δωρεάν παθολογική, καρδιολογική, οφθαλμολογική και αιματολογική εξέταση.

Επίσης δόθηκαν σε όσους εξετάστηκαν από τους γιατρούς, εξειδικευμένες συμβουλές υγείας, ξεχωριστά για τον κάθε πολίτη που συμμετείχε στο πρόγραμμα.

Είναι η πρώτη φορά που η κινητή μονάδα του Νοσοκομείου συνεργάζεται με Δημοτικό Φορέα για την πραγματοποίηση αυτού του είδους των εξετάσεων.