Η "ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" ΣΤΟ 2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ !


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 8 μ.μ. ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΡΣΑΚΕΙΩΝ-ΤΟΣΙΤΣΕΙΩΝ ΕΚΑΛΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΝΑΠ "ΘΕΣΠΙΣ"...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών

Νότες θα ταξιδέψουν με όχημα παιδικές φωνές από μουσικά σύνολα που συναντιούνται στο Διόνυσο.

Μικροί πρωταγωνιστές που δουλεύουν συστηματικά και πειθαρχημένα επί μήνες παρουσιάζουν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους.

Πρόκειται για το 2ο Φεστιβάλ παιδικών χορωδιών, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, ώρα 8 μ.μ., στο αμφιθέατρο των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης.

Μία σημαντική πολιτιστική και εκπαιδευτική εκδήλωση, που διοργανώνεται από το Δήμο Διονύσου και τον Ο.Ν.Α.Π. «Ο Θέσπις» και αφορά σε παιδικές χορωδίες από διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Στόχος είναι η καθιέρωση του Φεστιβάλ ως θεσμού που φέρνει κοντά παιδιά από όλα τα μέρη της χώρας με όλο και περισσότερες συμμετοχές κάθε χρόνο.

Συμμετέχουν οι χορωδίες :

Κιβωτoύ του Κόσμου Νάουσας Ημαθίας (Canto a Tempo)
Τυρού Αρκαδίας
Πάρου Κυκλάδων
Εκπαιδευτικού Οργανισμού Θεμιστοκλής
Δήμου Διονύσου Ο.Ν.Α.Π. Θέσπις

Η εκδήλωση τελεί υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Μαέστρου Στέφανου Καρδιόλακα.

Το πρόγραμμα για κάθε χορωδία είναι διάρκειας 20 λεπτών.

Ευγενικές χορηγίες επιχειρήσεων στηρίζουν τη διοργάνωση.

Επισημαίνουμε ότι έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τη Χορωδία της "Κιβωτού του Κόσμου".

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς.

Για αυτό μπορούμε να τους ενισχύσουμε είτε οικονομικά είτε βοηθώντας στις ανάγκες του οργανισμού:http://kivotostoukosmou.org

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ