ΝΕΑ ΠΝΟΗ: ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ !


"ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ" ΤΟΝΙΖΕΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η δημιουργία δικτύου αλληλοϋποστήριξης και η ανάπτυξη κοινωνικών δομών και υπηρεσιών στο Δήμο Διονύσου, αποτελούν σήμερα προτεραιότητες, τις οποίες οφείλουμε όλοι θεσμικά και πολιτικά να στηρίξουμε.

Η δημοτική κίνηση «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο», με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει κάθε προσπάθεια της δημοτικής αρχής για την αναβάθμιση των υφιστάμενων κοινωνικών δομών αλλά και τη δημιουργία νέων.

Στους πρώτους 6 μήνες της θητείας μας στα δημοτικά δρώμενα, αξίζει να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και την Τράπεζα Χρόνου του Δήμου Διονύσου, δύο κοινωνικές δομές με μεγάλη προσφορά προς τους δημότες μας και σημαντικό αριθμό ωφελουμένων.

Ιδιαίτερα η Τράπεζα Χρόνου του Δήμου Διονύσου, χάρη στο μεράκι και την ανιδιοτελή προσφορά των ανθρώπων που συμμετέχουν και την οργανώνουν, παρουσιάζει σημαντικό έργο, διοργανώνοντας χρήσιμες και εποικοδομητικές διαλέξεις και συναντήσεις, που αγκαλιάζονται ολοένα κι από περισσότερους δημότες του Δήμου μας.

Στον τομέα της ανάπτυξης Κοινωνικών Δομών, η νέα δημοτική αρχή έχει να επιδείξει αξιόλογα αποτελέσματα και η «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» θα στέκεται αρωγός σε κάθε παρόμοια δράση και πρωτοβουλία, επαναφέροντας την πρότασή της για τη συγκρότηση Διαπαραταξιακής Επιτροπής Κοινωνικής Αλληλεγγύης. 

Γραφείο Τύπου 
«Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»