ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΜΠΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ" ΓΙΕΡΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ


ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ EDIONYSOS.GR
Τη δική του απάντηση στην καταγγελία της "Νέας Πνοής", ότι σύμφωνα με καταγγελίες δημοτών φορτηγά του Δήμου Διονύσου αδειάζουν κλαδιά και μπάζα στο οικόπεδο της Εθνικής Τράπεζας (Μάρμαρα) στη Λεωφόρο Τραπεζούντος στον Αγιο Στέφανο, μετατρέποντας αυθαίρετα το χώρο σε χωματερή, δίνει ο Τάσος Μπάσης μίλώντας στο edionysos.gr. Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας επισημαίνει ότι λόγω μηχανικού προβλήματος...
του Κλαδοφάγου του Δήμου, υπήρξε συνεννόηση του Δημάρχου Διονύσου με το πιστωτικό ίδρυμα και ιδιοκτήτη του οικοπέδου επί της λεωφόρου Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο, στη θέση "Μάρμαρα", προκειμένου ο Δήμος να εναποθέσει προσωρινά μία ποσότητα κλαδιών και να αποφύγει την εργολαβία σε ιδιώτη. Όπως διευκρινίζει ο κος Μπάσης, μέσα στο επόμενο εικοσαήμερο με μήνα η ποσότητα των κλαδιών θα μεταφερθεί από την εν λόγω έκταση.

Πάνω από 700 φορτηγά με κλαδιά έχει μεταφέρει συνολικά ο Δήμος σε διάφορα σημεία, συνεχίζει ο κος Μπάσης, καθώς λόγω της κακοκαιρίας πολλοί δημότες κλάδεψαν μαζικά τους κήπους τους. Όσο για τον Κλαδοφάγο, ο ανιδήμαρχος διαβεβαίωσε ότι θα επισκευαστεί άμεσα.

Τέλος, όπως μας δήλωσε ο κος Μπάσης, μετά την αντίδραση της "Νέας Πνοής" και την έκδοση του Δελτίου Τύπου, ενημέρωσε ο ίδιος τον επικεφαλής της Παναγιώτη Μπιτάκο για το ζήτημα που έχει προκύψει.