"ΝΕΑ ΠΝΟΗ": ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΜΗΝΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015, η Δημοτική Κίνηση «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο κέντρο «Χαγιάτι» στο Κρυονέρι. Η εκδήλωση άνοιξε με ένα σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου και Δημοτικού Συμβούλου Παναγιώτη Μπιτάκου, ενώ στο πλευρό του βρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι...
Κατερίνα Αυγέρη, Ανθή Λουκάτου, Γιάννης Φωτάκης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Γεωργία Χρήστου-Ντέλη, Νίκος Αντάπασης, καθώς και αρκετοί φίλοι της «Νέας Πνοής για τον Διόνυσο».

Στην ομιλία του ο Παναγιώτης Μπιτάκος ευχαρίστησε τα μέλη της δημοτικής κίνησης για την παρουσία τους, έκανε ένα σύντομο απολογισμό των 6 πρώτων μηνών της νέας διοίκησης του Δήμου Διονύσου και μεταξύ άλλων επεσήμανε:

“H Δημοτική Κίνηση «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο», στο πλαίσιο του θεσμικού της ρόλου ως αντιπολίτευση, με τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους ασκεί καθημερινό έλεγχο επί των ενεργειών και παραλείψεων της νέας δημοτικής αρχής, καταθέτει σειρά προτάσεων και στηρίζει όσες θέσεις της διοίκησης κρίνει ότι είναι προς όφελος των δημοτών. Από την έως σήμερα πορεία της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου, αποδείχθηκε σε αρκετές περιπτώσεις η ανακολουθία λόγων και έργων και όσων προεκλογικά υποσχόταν για νέο ήθος, συναίνεση, συνεργασία και διαβούλευση με τους κοινωνικούς φορείς. Αποτελεί δέσμευση της «Νέας Πνοής για τον Διόνυσο» η διαρκής προσπάθεια συνεργασιών με τους κοινωνικούς φορείς και εποικοδομητικού διαλόγου, με στόχο την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων, ιδιαίτερα σε θέματα καθημερινότητας και κοινωνικής αλληλεγγύης».

Γραφείο Τύπου «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»