Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ 
Το τμήμα Χάντμπολ του Α.Ο Άνοιξης , έκοψε το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο εντευκτήριο του Εξωραϊστικού Συλλόγου «ΑΝΟΙΞΗ» στον οικισμό Ανθέων. Στην κατάμεστη, γεμάτη ζεστασιά, φιλόξενη αίθουσα οι αθλητές και οι αθλήτριες...
της ομάδας χάντμπολ, γονείς και φίλοι του συλλόγου αντάλλαξαν ευχές για υγεία, πρόοδο και καλή αθλητική χρονιά.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Έφορος Χάντμπολ και Μέλος του ΔΣ του Α.Ο.Α κ. Μάριος Λουκάτος, ενώ ευχές σε μικρούς και μεγάλους έδωσαν ο Πρόεδρος του Α.Ο.Α κ. Δημήτρης Γιαρένης και ο προπονητής της ομάδας Ομοσπονδιακός Τεχνικός κ. Κώστας Κότσιρας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι δύο αθλητές της κατηγορίας Παμπαίδων Β΄ που κλήθηκαν πρόσφατα από την Ομοσπονδία Χάντμπολ στο κλιμάκιο της Εθνικής, Κων/ος Ραφτόπουλος και Κων/νος Χριστόπουλος. Τα αναμνηστικά στους δύο αθλητές παρέδωσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Νέας Πνοής» που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους κ.κ. Ανθή Λουκάτου και Κατερίνα Αυγέρη. 

Τυχερή της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας αναδείχθηκε η αθλήτρια Δέσποινα Παπαστεργίου η οποία παρέλαβε και μία μπάλα χάντμπολ.

Η βασιλόπιτα ήταν προσφορά του φούρνου ΚΑΡΡΑΣ στην πλατεία της Άνοιξης. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα προσφορά των χορηγών και υποστηρικτών της ομάδας χάντμπολ.

Δίπλα στον Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ βρέθηκαν για ακόμα μία φορά οι χορηγοί της ομάδας κ.κ Εύη Πιπέρη, ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού «ΔΡΟΣΟΣΤΑΛΙΔΕΣ» στη Σταμάτα (28ης Οκτωβρίου 9, 210-6217467) και Δημήτρης Τζίκας, ιδιοκτήτης του εκπαιδευτικού οργανισμού «EUROSUCCESS» (υπηρεσίες φροντιστηρίου κατοίκων 210-2471629).

Τον Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ στηρίζουν ακόμα : η BIC VIOLEX, το σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, τα ντόνατς NANOU, ο Ιατρός Ενδοκρινολόγος Ν. ΚΥΠΡΑΙΟΣ, η Οδοντίατρος Κ. ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, γραφικές τέχνες LIGHTING ART, τα λιπαντικά ΚΙΟΙΛΟΓΛΟΥ και το μέλι ΜΕΛΙΜΑ.