ΖΗΤΗΜΑ ΛΥΡΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ "ΝΕΑ ΠΝΟΗ"


ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ, Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε δημοσίευμα τοπικού ΜΜΕ, που αναφέρεται στην υπόθεση της απάντησης του Αντιδημάρχου Δρ. Ευάγγελου Λυρούδια σε επιστολή μαθητών της Γ΄τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ροδόπολης, αμφισβητείται τεχνηέντως από τον εκδότη το γεγονός ότι στην επιστολή...
απάντησε ο ίδιος ο κος Λυρούδιας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «ως φέρεται να έστειλε» Παράλληλα, επιχειρείται παραπλανητικά να αμφισβητηθεί και η εγκυρότητα του εγγράφου, με το αιτιολογικό ότι δε φέρει την υπογραφή του.


Παραθέτουμε ενδεικτικά, απαντητική επιστολή του Δημάρχου Διονύση Ζαμάνη προς την δημοτική μας κίνηση, η οποία δε φέρει την υπογραφή του ιδίου, καθώς αποτελεί επικυρωμένο αντίγραφο εκ του πρωτοτύπου, με σφραγίδα και υπογραφή του αρμοδίου υπαλλήλου του Δήμου, διαδικασία που ακολουθείται για όλα τα επικυρωμένα αντίγραφα που εκδίδονται από δημόσιες υπηρεσίες, σύμφωνα με το νόμο.

Εάν ισχύουν τα όσα επικαλείται το δημοσίευμα, ότι φέρεται να είπε στον εκδότη ο Αντιδήμαρχος Δρ. Ευάγγελος Λυρούδιας, τότε κάνουμε λόγο για συνεχιζόμενα ατοπήματα και ολισθήματα που θέτουν πλέον σε άμεση αμφισβήτηση την αξιοπιστία των λεγομένων του. Η βεβιασμένη κίνηση συγκάλυψης της πραγματικότητας και αποδόμησης των ισχυρισμών του δελτίου τύπου της δημοτικής κίνησης «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο», που επιχειρείται μέσω της συγκεκριμένης δημοσίευσης, είναι αποκαλυπτική και ενδεικτική της υποτιθέμενης αντικειμενικότητας και του ήθους που πρεσβεύουν ορισμένοι και το μόνο που προκαλεί είναι θυμηδία.

Γραφείο Τύπου «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»