ΝΕΑ ΤΟΥ Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Β΄, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή. Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα χάντμπολ μεταξύ του Α.Ο. Άνοιξης και της ΑΕΚ να βρήκε ηττημένη την ομάδα Παμπαίδων Β΄ του Α.Ο Άνοιξης με 17 – 27 , αλλά από μόνο του το γεγονός ότι τα παιδιά μπόρεσαν να κοιτάξουν στα μάτια την ιστορική ΑΕΚ, να απολαύσουν το παιχνίδι και να αγωνιστούν αξιοπρεπώς απέναντι σε ένα από τα ιστορικότερα σωματεία στο χώρο του αθλητισμού, αποτελεί τη μέγιστη ανταμοιβή και δικαίωση για να είναι ευτυχισμένα.

Σύνθεση της ομάδας : Κων/νος Χριστόπουλος (5 γκολ, αρχηγός), Κων/νος Ραφτόπουλος (5 γκολ), Λεωνίδας Μαρκόπουλος (1 γκολ), Παναγιώτης Τσιάκος, Αναστάσιος Μπαλάφας (1 γκολ), Μάριος Παπαδάκης (1 γκολ), Θοδωρής Ζαργκλής , Παναγιώτης Φλώρος, Βασίλης Στάθης (2 γκολ), Γιώργος Χειμάρας (2 γκολ) και Κων/νος Αποστολόπουλος.

Στο πλούσιο χαντμπολικά σαββατοκύριακο η ομάδα Παγκορασίδων Β' του Α.Ο. Άνοιξης παίζοντας κατά διαστήματα πάρα πολύ καλά, έχασε από τον Α.Σ. Ηλιούπολης με 10 – 28 στο πλαίσιο της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος της ΕΣΧΑ. Τα κορίτσια του Κώστα Κότσιρα παρά τις απουσίες που υπήρχαν προσπάθησαν, ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο, αλλά τελικά υποτάχθηκαν σε μια καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα.

Σύνθεση της ομάδας : Κατερίνα Γκιουρέ, (6 γκολ), Ισαβέλλα Λουκάτου (αρχηγός), Άννα Γιαννακοπούλου (3 γκολ), Χαρά Σταυρίδου, Βασιλιάννα Βουκλαρή (1 γκολ), Στέλλα Μπακοπούλου, Πηνελόπη Μπακοπούλου και Αγγελιάννα Ιωαννίδου.

Η πανδαισία χάντμπολ ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο με τη συμμετοχή των ομάδων Μίνι και Προμίνι (γεν. ΄04, ‘05, ‘06, ‘07) του Α.Ο Άνοιξης σε φιλικό τουρνουά στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ με τη συμμετοχή των αντίστοιχων ομάδων του ΔΟΥΚΑ και της ΑΠΕΣ Καπανδριτίου στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων για το πρωτάθλημα Μινι της ΕΣΧΑ που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.

Α.Ο. ΆΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ