Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Τράπεζα Χρόνου του Δήμου Διονύσου προσκαλεί τα μέλη της στον «Ανοιχτό Χώρο Συνάντησης»
Η Τράπεζα Χρόνου του Δήμου Διονύσου προσκαλεί τα μέλη της στην «Συνάντηση Μελών Τράπεζας Χρόνου» στον «Ανοιχτό Χώρο Συνάντησης», που έχει δημιουργήσει στο Πνευματικό Κέντρο της Άνοιξης...
, οδός Κανάρη 3, την Τετάρτη 18 Μαρτίου και ώρα 6:00 το απόγευμα.

Στην ανοιχτή εκδήλωση της 18ης Μαρτίου θα πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη «Συνάντηση Μελών Τράπεζας Χρόνου». Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να καλωσορίσουμε τα νέα μέλη της δομής καθώς και να σχεδιάσουμε για άλλη μια φορά από κοινού με τα μέλη μας τον τρόπο λειτουργίας και τις μελλοντικές εκδηλώσεις της Τραπέζας Χρόνου, βασιζόμενοι στη φιλοσοφία και στις αρχές της πολυσυμμετοχικότητας.

Αφουγκραζόμενοι πάντα τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα όσων χρειάζονται τη βοήθεια μας και για αυτό θα προγραμματίσουμε και θα συντονίσουμε μαζί την επόμενη Πασχαλινή φιλανθρωπική δράση, αξιοποιώντας τη δημιουργικότητα, τις δεξιότητες και τις πολύτιμες υπηρεσίες και προσφορές των εθελοντών μας.

Ακόμα θα δίνεται η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους που δεν είναι ακόμα μέλη της Τράπεζας Χρόνου και ενδιαφέρονται να κάνουν άμεσα την εγγραφή τους.