ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ...
ΑΦΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ...


Προ ημερών, στο πλαίσιο μιας ενδιαφέρουσας συνομιλίας που είχαμε με τον αντιδήμαρχο Χωροταξίας και Υποδομών Ευάγγελο Λυρούδια, είχαμε λάβει τη διαβεβαίωση ότι η διαδικασία ηλεκτροδότησης του Κλειστού Γηπέδου της Δημοτικής Ενότητας Διονύσου, από στιγμή σε στιγμή βαίνει προς την ολοκλήρωσή της. Ο κος Λυρούδιας έκανε μάλιστα λόγο για μια απίστευτη και ανόητη γραφειοκρατία, που είναι, δυστυχώς, συνηθισμένη σε αντίστοιχες περιπτώσεις, είχε εμφανιστεί όμως αισιόδοξος ότι το αίσιο τέλος είναι κοντά...

Πράγματι, όπως πληροφορηθήκαμε τυχαία από το μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο.Άνοιξης Τάσο Αγγέλικα, η ηλεκτροδότηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Διονύσου επιτέλους ολοκληρώθηκε, κάτι που αποδεικνύεται και από τη φωτογραφία που αναδημοσιεύουμε (από το προφίλ του κ.Αγγέλικα).

Μετά την ολοκλήρωση του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου, θα αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Διονύσου αναφορικά με την ημερομηνία παράδοσής του, προκειμένου να αποδοθεί προς χρήση στα σχολεία, τα αθλητικά σωματεία και τους δημότες.