ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΥΓΕΡΗ: "ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ, ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ..."


Δήλωση της Δημοτικής Συμβούλου της «Νέας Πνοής για τον Διόνυσο», Κατερίνας Αυγέρη με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση του Δήμου Διονύσου σχετικά με το θέμα της παραχώρησης χρήσης των σχολικών και δημοτικών χώρων σε συλλόγους και σωματεία της περιοχής: 
«Έχουμε επισημάνει πολλές φορές στο παρελθόν, με δελτία τύπου και με τις παρεμβάσεις μας στα δημοτικά συμβούλια, πως η ανάγκη δημόσιας και ουσιαστικής διαβούλευσης για το θέμα...
της παραχώρησης των δημοτικών εγκαταστάσεων του Δήμου στους κοινωνικούς φορείς, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων (δημοτικής αρχής, παρατάξεων, σωματείων), είναι μονόδρομος.

Συγχαίρουμε θερμά την δημοτική αρχή και φυσικά το Δήμαρχο Διονύση Ζαμάνη, που έστω και αργά-μετά την πάροδο 6 μηνών, έστω και με αυτόν τον τρόπο -ωθώντας την κατάσταση στα άκρα-, αντιλήφθηκαν επιτέλους το αδιέξοδο και την πόλωση που δημιούργησαν με την απαξιωτική τους στάση απέναντι στα μη κερδοσκοπικά σωματεία του Δήμου Διονύσου (αθλητικά και πολιτιστικά) κι αποφάσισαν ν’ αλλάξουν κατεύθυνση.

Με ιδιαίτερη χαρά και ανακούφιση διαβάσαμε, πως η διοικούσα παράταξη τα αντιλαμβάνεται πλέον ως «έμπειρους αρωγούς» κι όχι ως «κάποιους»..

Η αναγνώριση της προσφοράς τους και η ειλικρινής πρόθεση της δημοτικής αρχής να συνεργαστεί μαζί τους, μένει να αποδειχθεί στην πράξη.

Το πρώτο βήμα έγινε….»

Γραφείο Τύπου «ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ»