Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ Γ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ...O A.O. 'Ανοιξης πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα του το Σάββατο 28.02.2015 στο κέντρο "Χαγιάτι" στο Κρυονέρι. 

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Α.Ο. Άνοιξη, το Σάββατο 28.02.2015 στο κέντρο "Χαγιάτι" στο Κρυονέρι, με μεγάλη συμμετοχή φίλων όλων των τμημάτων της ομάδας.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης, ο πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Ε. Γ. Παναγόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Διονύσου και δημοτικός σύμβουλος Γ. Καλαφατέλης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Β. Κοκμοτός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Τσουδερός και Κ. Αυγέρη.

Κατά την κοπή της πίτας του συλλόγου, ο πρόεδρος της ομάδας Δ. Γιαρένης μίλησε μεταξύ άλλων για την πολύ καλή προσπάθεια που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο ποδοσφαιρικό τμήμα με τις Ακαδημίες, καθώς επίσης και για τη δημιουργία νέων τμημάτων, Βόλλευ, Μπάσκετ, Τέννις, αλλά και Χάντμπολ τμήμα μοναδικό ανάμεσα σε όλες τις ομάδες του δήμου μας.

Τόνισε την πολύ καλή δουλειά των εφόρων των τμημάτων και των γενικών αρχηγών, οι οποίοι αφιερώνουν χρόνο για το καλό του συλλόγου και των παιδιών.

Ευχήθηκε σε όλους καλό υπόλοιπο της αθλητικής περιόδου και ευχαρίστησε όλους τους φίλους, τους δωροθέτες της λαχειοφόρου αγοράς και τους χορηγούς της ομάδας.

Για το Δ.Σ. του Α.Ο. Άνοιξη Ο πρόεδρος Δημήτρης Γιαρένης

Στο τραπέζι διακρίνεται και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ κος Παναγόπουλος (δεύτερος από δεξιά)