ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ Δ.Ε.ΔΙΟΝΥΣΟΥ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ο νέος μας αριθμός είναι: 213-2139935.
Οι μέρες και ώρες λειτουργίας μας παραμένουν ίδιες: Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 6:00-8:30 μμ.
-  Την Τετάρτη 18 Μαρτίου θα δούμε το “Η μεγάλη χίμαιρα” του Μ. Καραγάτση στο θέατρο Πορεία. Εισιτήρια άλλα δεν υπάρχουν, για όσους έχουν κρατήσει και πληρώσει...
τα εισιτήριά τους, θυμίζουμε ότι το πούλμαν φεύγει από τη Βιβλιοθήκη στις 5:45μμ ακριβώς. Ας είμαστε εκεί τουλάχιστον 5 λεπτά νωρίτερα.


- Την Κυριακή 29 Μαρτίου θα γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου στις 7 μμ. Τα παιδιά θα διαβάσουν, θα απαγγείλουν, θα τραγουδήσουν και θα παίξουν μουσική. Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή των παιδιών σας, επικοινωνήστε το συντομότερο. Και φυσικά είστε όλοι καλεσμένοι! Επίσημη καλεσμένη μας η συγγραφέας παιδικών βιβλίων, και όχι μόνο, Βούλα Μάστορη ! 

- Το Σάββατο 4 Απριλίου πάμε Εθνικό θέατρο να δούμε τη “Φιλουμένα” με την Ελένη Ράντου και τον Άλκη Κούρκουλο, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας.

- Την Κυριακή των Βαϊων 5 Απριλίου κάνουμε το Πασχαλινό μας παζάρι στον χώρο της Βιβλιοθήκης, από τις 11 πμ μέχρι τις 6:00 μμ. Θα έχουμε πολλά βιβλία με 1 ευρώ καθώς και πασχαλινά δώρα και λαμπάδες. Κερνάμε καφεδάκι και νηστήσιμα γλυκάκια. Σας περιμένουμε!

- Το Σάββατο 25 Απριλίου πάμε πάλι Εθνικό Θέατρο να δούμε το “Ευτυχισμένες μέρες” του Μπέκετ. Λεπτομέρειες προσεχώς…

Τέλος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε καινούργια βιβλία στη συλλογή μας.

Παραδώσαμε λίστα βιβλίων στο Δήμο, που υποσχέθηκε να μας τα αγοράσει και που εμείς θα συμπληρώσουμε με άλλα τόσα από το ταμείο μας.

Γι’ αυτό μην παραλείπετε να μας επισκέπτεστε συχνά και φυσικά να διαβάζετε !

Πατήστε τον πιο κάτω σύνδεσμο για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Δ.Ε.Διονύσου 

http://www.dionisou.info/