ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ. Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ...


Παρόντες, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Διονύσου Δ.Ζαμάνης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι (Κ.Ταουξή, Κ.Κοντάκης, Θ.Κρητικός, Κ.Αυγέρη, Π.Τσούκας, Γρ .Ίσσαρης, Σ.Τούντα, Μ.Κασαπάκης κ.α.), εκπρόσωποι συλλόγων (Κ.Μαϊχόσογλου, Πρόεδρος του "ΟΙΟΝ" Αγίου Στεφάνου), ο Γ.Γραμματέας της "Νέας Πνοής" Μάριος Λουκάτος, εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος, ομάδων εθελοντικής προστασίας από διάφορες περιοχές της Αττικής και αρκετοί πολίτες.

Ο Γιώργος Χριστιανίδης έκανε αναφορά στο έργο των εθελοντών πολιτικής προστασίας Αγίου Στεφάνου, οι οποίοι, όπως υπογράμμισε, βοηθούν σε έκτακτες καταστάσεις όχι μόνο εντός του Δήμου Διονύσου αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, εφόσον χρειαστεί.

Θετική αναφορά στο έργο του Συλλόγου έκανε ο Δήμαρχος Δ.Ζαμάνης, ενώ τοποθετήθηκαν ,μεταξύ άλλων ο Κ.Κοντάκης, ο Π.Τσούκας κ.α.

Ο κ.Χριστιανίδης ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή Διονύσου που βρίσκεται κοντά στους εθελοντές και ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών στους χορηγούς, για την υλική όσο και ηθική προσφορά του.

Βραβεύθηκαν οι κ.κ.  δημοτικοί σύμβουλοι Κ.Κοντάκης, Θ.Κρητικός, Γρ. Ίσσαρης, Π.Τσούκας (ως υπεύθυνοι κατά καιρούς πολιτικής προστασίας, του ΣΠΑΠ και όχι μόνο...), η βουλευτής Περιφέρειας Αττικής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου (απουσίαζε αλλά έστειλε εκπρόσωπο λέγοντας ότι σύντομα η ίδια θα παραλάβει το βραβείο της), ο εφοπλιστής Θαν.Μαρτίνος (απουσίαζε), η Πόπη Σκαγιά (Skag), ο κ.Ανανιάδης (Nissan), ο κ.Λούσης, ο κ.Αβραάμ Τσαμκόσογλου ενώ τιμήθηκαν και οι πολίτες Σ.Παναγιώτου, Π.Λάκκας και Δ.Μπαμπανίκας.