ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΕ 33 ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ... 8 ΛΕΠΤΑ !


ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ  6 ΛΕΠΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΛΗΦΘΗΚΑΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ 4 ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ...
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ενωτική Πρωτοβουλία είχε τονίσει με την ανακοίνωση της 11ης Μαρτίου πως δε θα επιτρέψει καμία προσπάθεια αποδόμησης των οργάνων του Δήμου μας. Είχαμε εξηγήσει πως θα είμαστε απέναντι σε κάθε τέτοια πρακτική. Ο πολιτικός σκοταδισμός και αυταρχισμός που επιχειρήθηκε στην ‘’συνεδρίαση’’ της οικονομικής επιτροπής την Παρασκευή 3/4/2015 δεν έχει προηγούμενο. Ο κος Ζαμάνης ως πρόεδρος της επιτροπής ξεκίνησε... τη ‘’συνεδρίαση’’ 6 λεπτά νωρίτερα (13:54), από την προβλεπόμενη ώρα έναρξης (14:00) προσδοκώντας προφανώς να μην υπάρχει κανείς από τις υπόλοιπες παρατάξεις.

Η ανάγνωση και συζήτηση των ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΩΝ θεμάτων με τις ΤΕΣΣΕΡΙΣ απευθείας αναθέσεις ολοκληρώθηκε μέσα ΟΚΤΩ λεπτά!!!!

Ασφαλώς επρόκειτο για παγκόσμιο ρεκόρ, αλλά τα θέματα της οικονομικής επιτροπής έχουν να κάνουν με την διαχείριση δημοσίου χρήματος και επιβάλλεται ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

Συνεπώς δεν μπορούμε να συγχαρούμε τον κύριο Ζαμάνη για το επίτευγμά του. Ευτυχώς όπως όλα τα ρεκόρ έχει καταγραφεί και αυτό.

Αναρωτιόμαστε αν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής αισθάνονται πως εκτέλεσαν το καθήκον τους στο ακέραιο.

Κύριε Στάικο,κυρία Ντούντα,κύριε Κωστάκη,κυρία Μαγγίνα θα απαντήσετε στους συνδημότες μας ;

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης, αισθάνονται περήφανοι με τις φασιστικές πρακτικές που επιδεικνύει ο επικεφαλής τους ; 

Τους καλύπτουν οι ‘’διαφανείς’’ διαδικασίες που εφαρμόζει;

Μπορούν να κατανοήσουν και να αιτιολογήσουν την ελαφρότητα που αντιμετωπίζονται τα σοβαρά θέματα;

Την αποδέχονται;

Αυτές τις δημοκρατικές διαδικασίες οραματίζονταν ;

 Η παράταξη μας σίγουρα όχι.

Γραφείο Τύπου Ενωτικής Πρωτοβουλίας Δήμου Διονύσου.