ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ Δ. ΖΑΜΑΝΗ"


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ. "Ο Δ. ΖΑΜΑΝΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΡΡΟΗΣ" ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η υπομονή είναι αρετή αλλά έχει και τα όρια της.

Στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Τρίτης 7/4/2015 ο επικεφαλής της παράταξης μας κος Καλαφατέλης ,κατά την εισήγηση του για το θέμα της Δευτεροβάθμιας επιτροπής παιδείας, έθεσε τα παρακάτω ερωτήματα στον κο Ζαμάνη:

1. Η εισήγηση που δημοσιοποιήθηκε είναι πραγματική η προϊόν φαντασίας του ανθρώπου που την ανέβασε ;

2. Αν ήταν πραγματική γιατί απέχει τόσο πολύ από την εισήγηση της προηγούμενης Παρασκευής και δεν υπήρχε ούτε μια αναφορά σε ονόματα ;

3. Αν ήταν πραγματική, πως διέρρευσε και από ποιόν αφού ούτε το ΔΣ της επιτροπής δεν ήταν ενήμερο.

4.Είναι αλήθεια πως την αμέσως επόμενη μέρα ξαναμιλήσατε με τη λογίστρια η οποία σας εξήγησε πως ακριβώς έχουν τα πράγματα και για ποιο λόγο στην πρώτη σας συνάντηση δεν σας είπε την αλήθεια ;

5.Γιατι άφησε να σέρνεται τόσο καιρό ένα τέτοιο θέμα επί 10 ημέρες και να βαραίνουν σκιές τους ανθρώπους που αναφέρονταν μέσα σε αυτή (Προμηθευτές του δήμου, πρώην και νυν δημοτικούς συμβούλους ;

Οι απαντήσεις του ‘’ηθικού’’ κυρίου Ζαμάνη στα τρία πρώτα ερωτήματα ήταν:

‘’Δεν είμαι υποχρεωμένος να σας απαντήσω’ ’.

Φυσικά δεν είναι υποχρεωμένος, αλλά ούτε και αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει. Με την στάση του όμως, απάντησε στο ερώτημα ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός για το διασυρμό και την ηθική βλάβη που έχουν υποστεί τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις που αναφέρονται στο κείμενο της διαρροής.

Στο τέταρτο ερώτημα απάντησε κατηγορηματικά όχι και στο πέμπτο δεν απάντησε καθόλου.

Είμαστε αναγκασμένοι να τον διαψεύσουμε, προκειμένου να σταματήσει αυτή η κατρακύλα που έχει προκαλέσει ο ίδιος και οι σύμβουλοί του παραθέτοντας την παρακάτω γραπτή μαρτυρία.


(Για ευνόητους λόγους έχουν απαλειφθεί τα ονόματα και τα στοιχεία επικοινωνίας και η ημερομηνία, τα οποία είναι στη διάθεση μας). 

Ενώ ο κος Ζαμάνης από την Τρίτη 24/3/2015 γνώριζε ακριβώς πως δημιουργήθηκε το θέμα της επιτροπής, προτίμησε να διαρρεύσει την εισήγηση την 25/3/2015 εξυπηρετώντας μικροπολιτικές σκοπιμότητες, χωρίς καμία ηθική, δικάζοντας και καταδικάζοντας του πάντες.

Μάλλον υπολόγιζε στο ότι δε θα μπορούσε να γνωρίζει κανείς άλλος.

Η παράταξη μας δηλώνει ξανά πως θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης και εύρυθμής λειτουργίας των δομών των υπηρεσιών και των νομικών προσώπων του Δήμου.

Ο εκφοβισμός και η εκ του πονηρού προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης τους όμως, θα μας βρίσκουν μόνιμα απέναντι τους.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Γραφείο Τύπου Ενωτικής Πρωτοβουλίας.