ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας που υλοποιείται στο Γυμνάσιο Άνοιξης με θέμα "Μαθαίνω να προστατεύω το σώμα μου", οι μαθητές της Γ' Γυμνασίου ενημερώθηκαν από τον ψυχολόγο κο ΛΙΑΝΤΗ από το ΚΕΕΛΠΝΟ...
για θέματα πρόληψης και προφύλαξης από τα Σ.Μ.Ν (Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα)..


eTwinning Project 

Το eTwinning είναι μια Eυρωπαϊκή δράση μέσω της οποίας σχολεία από διαφορετικές Eυρωπαϊκές χώρες, κάνοντας χρήση εργαλείων Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), συνεργάζονται ώστε να αποκομίσουν παιδαγωγικά, κοινωνικά και πολιτισμικά οφέλη.

Η δράση eTwinning δίνει στα σχολεία την ευκαιρία να μάθουν μαζί, να μοιραστούν τις απόψεις τους και να δημιουργήσουν καινούργιες φιλίες.

Τα δύο τμήματα Γερμανικών της Α΄Γυμνασίου του σχολείου μας συμμετέχουν τους τελευταίους μήνες σε μια τέτοια συνεργασία με σχολεία από τη Σλοβακία, την Τσεχία και την Πολωνία.

Σε αυτό το πλαίσιο «συστήθηκαν» ηλεκτρονικά με τους συνομήλικούς τους από τις παραπάνω χώρες, μίλησαν για τα χόμπι τους και αντάλλαξαν με το παραδοσιακό ταχυδρομείο πασχαλινές κάρτες με ευχές.

Τις επόμενες εβδομάδες θα παρουσιάσουμε το σχολείο μας, εμπλουτίζοντας έτσι το λεξιλόγιο των μαθητών μας με ότι αφορά στη σχολική καθημερινότητα.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα δείγμα από τις πασχαλινές κάρτες που λάβαμε από Τσεχία, Σλοβακία και Πολωνία.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΟΙΞΗΣ