ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ: ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015, η ομιλία με θέμα «ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΙΣΧΙΟΥ & ΓΟΝΑΤΟΣ: Σύγχρονα Δεδομένα στη Συντηρητική & Χειρουργική Αντιμετώπιση», που διεξήχθη από την Τράπεζα Χρόνου του Δήμου Διονύσου, στον «Ανοιχτό Χώρο Συνάντησης». Η ομιλία πραγματοποιήθηκε από τον γνωστό Ορθοπαιδικό Χειρουργό Ενηλίκων & Παίδων κ. Ιωάννη Νικολόπουλο, ο οποίος...
ανέπτυξε διεξοδικά όλα τα στάδια της εκφυλιστικής νόσου των αρθρώσεων και εξήγησε εμπεριστατωμένα όλες τις σύγχρονες και καινοτόμους θεραπευτικές μεθόδους με τα αντίστοιχα προτερήματα και μειονεκτήματα τους, ενημερώνοντας όλους τους παρευρισκόμενους επαρκώς.

Η ασθένεια της οστεοαρθίτιδας του ισχίου & του γόνατος είναι ένα από τα πιο συχνά προβλήματα υγείας που ταλαιπωρεί, όπως αποδείχτηκε και από την αθρόα προσέλευση του κόσμου, αρκετούς συμπολίτες μας, οι οποίοι μάλιστα απηύθυναν, στο τέλος της ομιλίας, με πραγματικό ενδιαφέρον πολλές ερωτήσεις στον διακεκριμένο ιατρό.

Η Τράπεζα Χρόνου Δήμου Διονύσου θα ήθελε να απευθύνει ένα θερμό «ευχαριστώ» στον γνωστό ιατρό κ. Ιωάννη Νικολόπουλο για την τιμή που μας έκανε με τη συνεργασία του, τις γνώσεις και την πολυετή εμπειρία του στο συγκεκριμένο θέμα και δίνοντας πολύτιμες συμβουλές στους παρευρισκόμενους.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ