ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ


ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ. ΕΤΟΙΜΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ 7 ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αφαίρεση επικίνδυνων οργάνων από τις παιδικές χαρές 

Συνεργεία του Δήμου Διονύσου πραγματοποιούν εργασίες αφαίρεσης οργάνων από παιδικές χαρές, που χαρακτηρίστηκαν ως επικίνδυνα.

Τα όργανα αυτά είναι ιδιαίτερα παλαιάς κατηγορίας (κατηγορία 1) και δεν μπορούν να προσαρμοστούν με καμία διορθωτική επέμβαση στις απαιτήσεις που προβλέπονται στη σειρά προτύπων ΕΛΟΤ ΕΝ 1176.

Η αρχή έγινε από δύο παιδικές χαρές στη δημοτική ενότητα Σταμάτας, επί των οδών Ανθέων και 25ης Μαρτίου.

Η διαδικασία αφαίρεσης των επικίνδυνων οργάνων θα συνεχιστεί από τα συνεργεία του Δήμου Διονύσου.

Υπενθυμίζεται ότι έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία πιστοποίησης των παιδικών χαρών (που επεβλήθη με το ΦΕΚ 2029 Τεύχος Β’ 25/7/2014) ο Δήμος έχει υποχρεωθεί να αναστείλει την λειτουργία τους και έχει αναρτήσει πινακίδες που ενημερώνουν σχετικά το κοινό.

Η εκτέλεση της μελέτης επισκευής επτά (7) παιδικών χαρών στα όρια του Δήμου Διονύσου είναι έτοιμη προς δημοπράτηση, ούτως ώστε να αποδοθούν πιστοποιημένες προς χρήση στους δημότες Διονύσου.

Πρόκειται για τις παιδικές χαρές επί των οδών Μακρυγιάννη και Καραολή & Δημητρίου (Άγ. Στέφανος), Μεγ. Αλεξάνδρου και Κανάρη (Άνοιξη), Αργυρουπόλεως και Αργοναυτών (Δροσιά), 25ης Μαρτίου και Ευξείνου Πόντου (Σταμάτα), Μαινάδων και Κίου (Διόνυσος), Πλατείας Μικράς Ασίας (Κρυονέρι), Καραϊσκάκη και Μαραθονομάχων (Ροδόπολη).

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ